[Trucuri Windows] Pune mesaj de intampinare in Windows 7/Vista !

Cu ajutorul indicatiilor din acest articol va veti putea personaliza windows 7/Vista punand un mesaj  care sa fie afisat de fiecare data cand porniti calculatorul chiar inaintea mesajului de bun venit. Mesajul poate fi unul de intampinare , sau, unul de avertizare pentru a-i descuraja pe cei care utilizeaza calculatorul in lipsa dumneavoastra. Personal am setat unul de avertizare pentru ca, de obicei, pe calculatorul meu nu obisnuiesc sa pun parola .

Cum setam mesajul de intampinare ?

Pentru a seta mesajul de intampinare mergeti la Start>>All Programs>>Accessories>>Run. Va aparea o fereastra in care scriem „regedit” si apasam OK! De aici lucrurile devin putin mai complicate. Va trebui sa urmati exact calea de mai jos :

Mesaj welcome in Windows 7 si Windows Vista

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon


Aici vom lucra doar cu LegalNoticeCaption si LegalNoticeText. Mai intai deschideti LegalNoticeCaption (acesta va fi titlul mesajului) si schimbati valoararea implicita cu titlul pe care il doriti apoi dati OK. Acum deschideti si LegalNoticeText (acesta este corpul mesajului),  introduceti mesajul dorit si dati OK .
Asta a fost tot. Acum tot ce aveti de facut pentru a vedea rezultatele este sa reporniti calulatorul !

11 Comentarii

  1. salut, folosesc windows 7 x64 de ceva timp. La inceput toate bune si frumoase dupa multe instalari de programe si alte prosti am observat ca pc se blocheaza aproximativ 2 minute dupa ce il scot din sand by  mous-ul functioneaza dar nu face nimica decat sa pot sa il plimb iar sistem nu cred ca are ceva in partea de hardwere pt ca este un Intel Qoad Core de 2.3 si 4 Gb de ram la 800 .mhz…… mai nou windows-ul spune ca pc se misca incet si imi schimba tema sa fie din cauza temei ?? este glas union de pe deviantart sory de reclama … nu prea asi vrea sa schimb tema pt ca m-am obisnuit cu ea si o am din cauza lui programecalculator.ro astept niste sfaturi niste soluti pls caci am cautat peste tot nimic concret

    1. Presupunand ca driverele sunt actualizate, ca ai un antivirus activ si ca nu se pune problema de fisiere infectate, ca ai realizat mentenanta (defragmentare HDD, curatare fisiere temporare), ca ai curatat ventilatoarele si te-ai asigurat ca temperaturile sunt ok, chiar nu stiu ce pot sa-ti recomand… Eh, sunt sigur ca mi-ai inteles raspunsul :)

    1. Scrisul de pe blog ? Da, pot, dar. Nu mai bine tii tu tasta Shift apasata si in acelasi timp apesi tasta + pentru a face scrisul cat de mare ai nevoie ? :) La fel poti modifica marimea scrisului si in setarile internet browser-ului pe care-l folosesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.