Program de Karaoke | Download

Ultrastar Deluxe, subiectul acest articol, este un program de Karaoke gratuit ale carui concept, nume, aspect si functii sunt aproape identice cu cele ale SingStar de la PlayStation.

Ultrastar Deluxe: program de Karaoke

Program de Karaoke gratis

Chiar daca Ultrastar pare ca a aparut pentru a-l copia pe cunoscutul SingStar, fiecare versiune noua a sa vine imbunatatita si retusata astfel incat sa atraga atentia si mai multor utilizatori care cauta un program de Karaoke gratuit, complet si usor de utilizat, si sa-i convinga pe cei care-l utilizeaza deja, ca au facut cea mai buna alegere posibila.

Daca mai punem la socoteala si ca admite versurile descarcate de pe portalul usdb.animux.de, despre care cu totii stim ca dispune de o baza de date de versuri foarte bogata, Ultrastar devine solutia perfecta pentru a putea exersa melodiile, inainte de a le interpreta intr-un club public de Karaoke ori pur si simplu pentru a ne distra in Weekend-uri cu prietenii.

Ce sa va mai spun in afara de faptul ca Ultrastar Deluxe este compatibil cu orice calculator cu Windows si ca poate fi descarcat de aici ?!? Nimic…

Un comentariu

  1. Salut , e frumos dar nu face nimic. Poate imi poti spune cum functioneaza si cup incarcam melodiile. O zi excelenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.