Download tonuri de apel MP3 Gratis

Am găsit din întâmplare acest site ce oferă spre download tonuri de apel MP3 gratis și despre care vă voi vorbi pe scurt în continuare.

Zedge mi-a atras atenția deoarece spre diferență de majoritatea site-urilor de acest gen permite downloadarea oricărui ton de apel disponibil în conținutul său fără a fi necesare crearea unui cont de utilizator, realizarea unei plăți sau trimiterea unui SMS cu suprataxă.

Cu alte cuvinte, toate tonurile de apel disponibile în acesta sunt oferite 100% GRATIS!

Download tonuri de apel gratis

Pe Zedge găsim câteva zeci de mii de tonuri de apel clasificate în funcție de genul muzical din care fac parte, autor și/sau regiune.

Fiecare ton de apel (în ciuda faptului că toate tonurile mp3 pot fi downloadate gratis), dispune în dreptul său de un buton care ne permite să-l ascultăm înainte de a-l descărca (chiar dacă este caracteristica esențială într-un site care ne cere să plătim o taxă, în cazul de față este un bonus menit să demonstreze că nu tot ce e gratuit trebuie să fie și de proastă calitate).

Pentru a descărca gratis un ton de apel MP3 de pe Zedge trebuie doar să faci click pe butonul „Get Ringtone” apoi, în noua fereastră ce se va deschide să apeși butonul „PC Download” și să aștepți ca acesta să fie descărcat și salvat în calculatorul tău; nu cred că mai este cazul să-ți spun cum poți trimite tonul pe telefon prin Bluetooth ori cu ajutorul unui cablu de date…

Download tonuri de apel MP3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.