Easy Image Modifier: redimensioneaza si redenumeste mai multe poze in acelasi timp

De regula, camerele digitale utilizeaza la crearea noilor imagini denumiri generate in functie de data (ex: IMG01082010 = 01 aug. 2010).  Aceasta modalitate este interesanta pentru a identifica ziua exacta in care au fost realizata fotografiile insa ne complica munca atunci cand vom incerca sa localizam fotografiile in functie de locatia unde au fost realizate. Nu-i asa ca vom gasi mai usor toate pozele daca acestea s-ar numi: „Vacanta Mamaia 2009.01; Vacanta Mamaia 2009.02; Vacanta Mamaia 2009.03;”, etc. ?!? Programul descris in continuare iti permite sa redenumesti si/sau sa redimensionezi toate fotografiile existente intr-un folder, in acelasi timp.

1-schimba-marimea-imaginilorEasy Image Modifier este un program gratuit, compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7, capabil sa redenumeasca zeci de fotografii in acelasi timp. Pe langa asta, programul ne pune la dispozitie si functiile de redimensionare si rotire; foarte utile daca am realizat mai multe fotografii cu camera inclinata. La fel putem utiliza programul precum si un convertor, si spun asta deoarece acesta ne ofera posibilitatea de a alege formatul in care vor fi salvate imaginile procesate de el.

In concluzie, Easy Image Modifier este o buna alternativa pentru ReNamer. Modul in care utilizatorul redimensioneaza, redenumeste sau transforma mai multe poze in acelasi timp cu ajutorul lui este atat de simplu incat pasii ce trebuiesc realizati pentru efectuarea proceselor permise de acesta sunt intelesi inca de la prima sa rulare. Te asigur ca nu vei simti in nici un moment necesitatea de a primi instructiuni de la cineva referitor la utilziarea sa. Pentru a-l descarca, utilizeaza acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.