Programe cu care poți redenumi sute de fișiere deodată

Redenumirea unui fișier nu constituie o problemă pentru nimeni, însă dacă sunt mai multe asemenea fișiere, zeci, sute, atunci acțiunea poate deveni un coșmar. ReNamer, un program gratuit, vă poate fi de un real folos în acest caz, fiind conceput pentru redenumirea în pachet a fișierelor și folderelor, în conformitate cu reguli specifice care pot fi setate.

După instalarea sa, va trebui să confirmați faptul că veți folosi programul în scopuri non-comerciale. Interfața sa, destul de simplă, permite încărcarea elementelor fie prin navigarea în locația dorită (Add File, Add Folders), fie prin efectul drag&drop.

Elementele adăugate vor fi afișate în câmpul inferior, iar cu un simplu click în cel superior vom crea regula de redenumire a ceea ce am selectat.

program cu care poti redenumi mai multe fisiere

Regula pe care o veți crea poate cuprinde mulți parametri particularizabili, în funcție de preferințele fiecăruia. Opțiunea Insert va oferă posibilitatea de a insera denumirea aleasă ca sufix, prefix, de asemenea, un text-precizare înainte sau după denumirea dată, cât și alte multe posibilități, așa cum am spus, ținând de necesarul fiecăruia.

După parcurgerea tuturor opțiunilor (opțional), nu mai rămâne decât să apăsați Add Rule:

creare regula

După închiderea ferestrei de creare a regulii, pentru a executa acțiunea, apăsați Rename în bara superioară. Imediat veți avea și confirmarea executării acțiunii. Simplu, nu!? Opțiunile ReNamer nu prezintă interes, ținând mai mult de personalizare, deci rămâne la latitudinea fiecăruia.

Download ReNamer

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.