Error creating key – Solutia

In momentul in care, crearea unei noi intrari in registru ne raporteaza eroarea „Error creating key. Cannot create key: You do not have the requisite permissions to create a new key under…„, avem la dispozitie cateva solutii pe care le putem aplica. Despre una dintre acestea, chiar v-am vorbit cu ceva timp in urma in articolul acesta.

RegOwnit: permisiuni de administrare asupra registrilor

Error creating key - Solutia

RegOwnit este un program gratuit pentru Windows care ne permite modificarea permisiunilor utilizatorilor asupra registrilor. Utilizarea ei este simpla si consta in selectarea locatiei registrului, indicarea utilizatorului caruia ii vor fi modificate privilegiile si bineinteles, actiunile pe care acesta le va putea realiza asupra registrului (doar citire sau control total).

Nu ne mai ramane decat sa lipim in „Registry Address” adresa completa a registrului asupra caruia vor fi aplicate modificarile si sa apasam butonul „Apply” pentru a aplica si inregistra schimbarile facute.

Nota: Pentru a copia corect ruta unui item al registrului, vom face click-dreapta pe acesta apoi in meniul contextual afisat, alegem „Copy Key Name„.

Download RegOwnit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.