K-Lite Codec Pack 7.2.0: noua versiune a popularului pachet de codecuri pentru Windows

K-Lite Codec Pack 7.2.0, noua versiune a popularului pachet de codecuri pentru Windows, a fost publicata ieri si include codecuri pentru redarea fisierelor video: AVI, MKV, MP4, FLV, OGM, MPEG, MOV, HDMOV, TS, M2TS y OGG.

1-k_lite_mega_codec_packPrincipalele nouati ale acestei versiuni a K-Lite Codec Pack:

 • actualizare ffdshow la 3882
 • actualizare Codec Tweak Tool la 4.9.5
 • actualizare Win7DSFilterTweaker la 4.3


Inainte de a instala noua versiune a K-Lite Codec Pack, este important sa dezinstalati versiunea anterioara a acestuia si/sau alte pachete de codecuri instalate.

Mai multe informatii despre K-Lite Codec Pack gasiti aici si aici.

Download | K-Lite Codeck Pack

8 Comentarii

 1. Am un dvd original cu un film cumparat din oras si cand il bag la dvd-player pentru al vedea la televizor e totul in regula, merge filmul. Dar cand bag dvd-ul in PC windows media player imi zice ‘Windows Media Player
  cannot play the DVD because
  a compatible DVD decoder is
  not installed on your
  computer’. In PC am instalata versiunea asta de K-lite codec pack standard si tot nu merge, imi zice ce v-am scris putin mai sus. Nu vreau sa mai instalez alt player si vreau sa rezolv problema ca sa-mi mearga cu player-ul asta sau ma rog si cu player-ul asta. Stie cineva ce e de facut aici?

 2. Nu merge cu niciun player, am incercat pana acum si VLC, KMPLAYER, GOMPLAYER, ALLPLAYER. Cu GomPlayer imi da sa descarc de pe net MPEG-2 DECODOR, l-am instalat si pe ala si tot nu merge. Am instalat si K-lite codec pack Full iar in windows media player nu mai imi da mesajul ala ca nu e instalat acel decodor in computer dar tot nu merge filmul. Mai stie cineva ce ar fi de facut sau a mai intalnit cineva probema asta? Pe windows xp e probl.asta ca pe wnd.7 am inteles ca ar merge pt ca ar include functii multimedia avansate si pt dvd-uri. Si in WMP cand imi da mesajul ala ca nu am acel decodor instalat, dau ‘web help’ si ma da pe pagina ‘windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/windows-media-player/plug-ins’ ca sa descarc de acolo ce-mi trebuie dar sunt cu plata alea si zice acolo ca la wnd.7 include alea ce-i pe acolo.

 3. Nu doresc sa divulgi informatii delicate dar din curiozitate despre ce material este vorba?Este ceva „home-made”(o filmare a unei rude) sau este vorba de un film anume descarcat de pe net care este posibil sa fie unul fals.

  1. Am spus putin mai sus ca e vorba de un dvd original cumpara din oras, e un film pe el de actiune cu Steven Segal dar asta nu are importanta si nu stiu daca am scris corect. Am inteles de pe net ca astea ar fi facute sa mearga doar la dvd-playere insa tot pe net am inteles ca in windows 7 merge. Poti sa copiezi adresa aia din ghilimele din comentariu meu de mai sus ca sa vezi ce-mi da sa descarc cand incerc sa deschid filmul cu windows media player-ul.

 4. Cauta pe net „Final Codecs 2010 Spring Festival Edition”,eu sunt fan K-lite,dar cineva mi-a demonstrat ca sunt si alte pachete de codecuri la fel de bune.La o problema asemanatoare cu a ta am tot insistat cu K-lite si cu KMP,rezultatele erau mai mult decat proaste,cineva mi-a dat pachetul mentionat mai sus si totu s-a rezolvat.Acest pachet are si propiul player,incearca,eu cred ca este o solutie buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.