Expose pentru Windows Vista & Windows 7: Switcher

Daca nu ai ai folosit niciodata un calculator Apple cu sistem de operare Mac OS X , n-ai de unde sa stii ce este Expose asa ca ma vad obligat sa-ti explic. Sincer, nu stiu cum pot face asta in cuvinte, insa voi incerca.

1-SwitcherCeea ce vezi in imaginea de mai sus, este o organizare rapida a ferestrelor realizata de aplicatia Switcher. Efectul este identic celui obtinut prin folosirea functiei Expose a Mac OS X (uite ca pana la urma ti-am explicat „dintr-un foc” ce este Expose si ce obtii instaland aplicatia Switcher).

De ce folosesc Switcher

Chiar daca Windows 7 (sistemul de operare pe care-l folosesc) dispune de o functie de comutare a ferestrelor (Alt+Tab sau Win+Tab), prefer Switcher deoarece cu ajutorul acestuia trec mult mai rapid de la o aplicatie la alta.

Logic, pentru asta, dupa instalarea aplicatiei, in setari, am configurat o combinatie de taste, la apasarea careia Switcher sa afiseze toate ferestrele aplicatiilor deschise.

Din pacate, nu dispun in acest moment de un calculator cu Windows XP, asa ca nu va pot spune daca Switcher ruleaza pe acest sistem de operare si mai mult de atat, pe site-ul oficial aflu ca aplicatia a fost conceputa doar pentru a rula in Windows Vista… la mine functioneaza perfect pe Windows 7…

Link | Download Switcher

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.