Fujitsu AH530; laptop LifeBook cu placa video externa

Fujitsu AH530 apartine familiei LifeBook; acea serie de laptopuri ce continua sa lupte pentru a iesi din gaura neagra in care ea singura a intrat cu ajutorul propriului sau creator care, in ciuda faptului ca face tot ce-i sta in putinta pentru a o face populara, nu reuseste sa obtina de la ea vanzarile si protagonismul concurentilor sai directi in magazinele de profil.

Fujitsu AH530 LifeBook

De exemplu, modelul LifeBooke E780 de 14″ ce are o autonomie de pana la 18 ore sau LifeBook Tablet PC T730, un laptop cu un monitor ce suporta touchscreeny de 12,1″, sunt laptopuri foarte bune care din motive necunoscute nu sunt capabile sa convinga cumparatorii. Problema sa-si aibe oare radacinile in strategia de vanzari adoptata de companie ?!?

1-Fujitsu-AH530Nu cred ca sunt eu persoana potrivita pentru a raspunde acestei intrebari asa ca ma rezum in a spune ca merita apreciat modul in care Fujitsu a abordat problema si decizia de a continua sa mearga „pana in panzele albe” pentru a demonstra ca produsele sale merita toata atentia consumatorilor; tehnici demonstrate prin prezentarea noului membru al familiei LifeBook,: AH530; un laptop cu un monitor LCD de 15,6″ si 2,5 kg, detinator al deja cunoscutelor procesoare create de Intel: Core i3, Core i5 si Core i7 ce vor functiona perfect in compania celor 8GB de memorie RAM si a unui HDD cu o capacitate de 500 GB. In plus, compania ne ofera posibilitatea de a opta pentru un lector DVD sau Blu-ray.

Pe langa specificatiile amintite mai sus merita sa amintesc si conexiunea HDMI, webcam-ul integrat de 1,3 Mpx, conexiunile Wi-Fi si 3G si placa video externa Radeon HD550V de 1GB. Huh, ce ?!? Externa ?!? Nu se presupune ca vorbim despre un laptop ?!? Pai ce facem, taram dupa noi o placa video externa stiind ca Fujitsu ar fi putut s-o integreze perfect ori ce-l putin ar fi putut sa o imbunatateasca pe cea integrata (de 512 MB) ?!? In fine… daca ai ramas cu cheful de a afla mai multe despre acest model te invit sa arunci o privire peste fisa sa tehnica disponibila pe sit-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.