Joaca jocuri pentru Play Station 1, 2 si 3 pe calculator !

Joaca jocuri pentru Play Station 1, 2 sau 3 pe calculator cu MAME (Multiple Arcade Machine Emulator), un emulator care iti permite sa rulezi orice joc al cunoscutei platforme intr-un calculator cu Windows XP, Vista sau Windows 7:

01-Jocuri-Play-Station-pe-CalculatorCu MAME poti rula in calculatorul tau orice joc creat pentru PS 1, PS 2, Ps 3, PSP, Neo-Geo, Nintendo sau Sega Mega Drive. Cum ?!? Descarca imaginile ROM intr-un folder din calculatorul tau apoi incarca-le* in emultator si incepe sa te bucuri de cele mai bune jocuri ale momentului fara a fi nevoit sa cheltui o avere pentru a cumpara toate consolele momentului.

MAME dispune de versiuni diferite pentru sisteme de operare de 32 si 64 bit. Pentru o performanta mai buna iti recomand sa instalezi versiunea corespondenta sistemului de operare utilizat. Pentru a descarca ultima sa versiune disponibila fa click aici si viziteaza pagina sa oficiala.

*Pentru a incarca un joc trebuie sa deschizi cu Comand Prompt folderul de instalare si sa scrii comanda: mame „numele jocului”. Exemplu: mame Street Fighter

5 Comentarii

  1. Salutare. Vă rog să mă ajutaţi şi pe mine cu acest emulator. Am descărcat jocurile, sunt în format .zip, dar nu ştiu să le deschid. Trebuiesc dezarhivate pentru a deschide din comand promt? Mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.