Hai să decidem împreună soarta blogului programecalculator.ro !

Când am creat blogul programecalculator.ro aveam atât de multe de spus încât nu știam de unde să încep. În acea vreme accesam diverse forumuri și când vedeam o întrebare fără răspuns a cărei rezolvare o cunoșteam, deschideam editorul și mă apucam de scris.

Chiar dacă metoda a funcționat perfect o perioadă, atunci când ai un job, o iubită, prieteni, un cățel, o vacă nebună (e nebună sigur fiindcă bate noaptea în țevile de încălzire), o emisiune preferată și un blog, lucrurile se schimbă. Așa am început să scriu pe zi ce trece tot mai puține articole, cu tot mai multă grabă. Dar problema nu e asta! Problema e că nici nu mai am atât de multe de spus și nici nu știu despre ce să scriu… Așa că ori îți cer ajutorul, ori vorbim, fie că vrei, fie ca nu, despre aceleași subiecte pe care le-am tratat până acum: programe, trucuri și tutoriale de optimizare/performantă, etc.

1-despre_ce_vrei_sa_vorbim_pe_forwindows_netIdeea de a te consulta mi-a venit după ce un cititor mi-a scris pentru a-mi cere sfatul cu privire la crearea un blog pe care, se pare, dorește să-l pună pe picioare în următoarele săptămâni. Printre altele, omul nostru spunea următoarele:

„Blogul meu o să fie foarte complex și vreau să am doar lucruri de calitate. Sunt foarte multe bloguri care scriu despre programe…”

Stai puțin ! Omul tocmai a spus „…o să am doar lucruri de calitate.” ?!? Acum vin eu și întreb: „De calitate pentru cine ?!?„.

„Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul naşterii mele, la casa părintească… ăăă, stai că asta era altă poveste…”

Nu știu alții cum sunt, însă eu nu mă consider în măsură să decid ce este important și de calitate pentru tine și tocmai din acest motiv îți cer sfatul: Tu despre ce ai vrea să scriu mai des pe programecalculator.ro ?!?

În felul acesta blogul va fi pe placul tău și eu voi putea dedica tot timpul meu liber în scopul scrierii articolelor care cu siguranță te vor interesa, în loc să-l pierd aiurea cautând idei prin mai știu eu ce forum de freakys. Ce zici, mă ajuți ?!?

Poți să-mi trimiți recomandarea ta la adresa de email de contact sau printr-un comentariu scris la acest articol! Nimic mai simplu!

106 Comentarii

    1. Problema e că îmi place să scriu articole nu să inregistrez video-uri :) Și doi la mână, tema principală vreau să rămână Windows-ul. Pentru toate celelalte am creat nib.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.