Interfața Windows 8 în Windows 7, cu Metro7

Chiar dacă interfața Metro a fost creată inițial pentru dispozitivele cu Windows Phone 7, Microsoft a decis implementarea ei în Windows 8 deoarece, așa cum majoritatea dintre noi o știm, sistemul de operare a cărei beta va fi făcută publică în luna februarie a anului viitor a fost conceput mai mult pentru a fi instalat în tablete decât în pc-urile convenționale… „Problema” e că această interfață place și că suficient de mulți utilizatori de Windows 7 s-au arătat interesați de ea încât să atragă atenția programatorilor dispuși să creeze un skin inspirat în Metro, pentru acest sistem de operare; iar Metro7 —din punctul meu de vedere— este fără nici un fel de îndoială unul dintre cele mai reușite:

1-interfata_windows_8_in_windows_7

Widget-urile din Metro7 (native sau terțe), au fost create astfel încât să imite la perfecțiune atât aspectul cât și comportamentul celor oficiale, disponibile în versiunile Developer Preview publicate sau filtrate până în momentul de față.

Merită instalat ?!? Eu consider că nu însă nu vă lăsați impresionați de părerea mea… Spun asta deoarece m-am alăturat de mult celor care consideră că interfața Metro într-un laptop sau desktop este de-a dreptul enervantă.

  Download Metro7

5 Comentarii

  1. Si eu sunt de acord cu „interfața Metro într-un laptop sau desktop este de-a dreptul enervantă”. Placerea acestei interfate o sa o simtim pe tablete, sau in prezent pe win phone :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.