D7: excelent pentru mentenanță, reparare, curățare și configurare Windows

În primul articol scris din noua locație vom vorbi despre D7; un program orientat doar utilizatorilor avansați, cu care putem repara cele mai răspândite erori, dezinfecta calculatorul de malware, modifica parametri de configurare ai sistemelor de operare Windows, curăța temporarele, etc.

01-program_reparat_curatat_optimizat_windows_xp_vista_windows_7Datorită faptului că D7 este o aplicație ce nu necesită instalare, aceasta poate fi rulată din orice locație (inclusiv de pe stick USB, CD, DVD). Pentru prima dată când o vom executa, pentru a nu pierde vremea privind mesajul „Installing Shell Extensions” (precizez asta deoarece am văzut în diverse forumuri utilizatori care se plângeau că nu știu cum să treacă de acest pas), dăm click pe „Save & Close” pentru a trece mai departe.

Odată cu încărcarea completă a interfeței vom avea acces la o sumedenie de opțiuni, fiecare dintre acestea fiind situate în fila a căror categorie aparțin respectiv, mentenanță, trucuri, malware, offline, s.a.m.d.

Din punctul meu de vedere, D7, în ciuda faptului că este la început de drum —ori cel puțin această impresie mi-a lăsat— și că mai trebuie șlefuită puțin pe ici, pe dincolo, este o aplicație gratuită ce n-ar trebui să lipsească din stick-ul niciunui tehnician informatic experimentat.

 Download D7

12 Comentarii

 1. Nimicutza, nimicutza :P
  Itr-adevar m-am mai intalnit cu astfel de utilitare asemanatoare in special cu utilitare de devirusare asemeni acestuia care iti permite sa descarci terte programe cu ajutorul caruia sa iti scanezi sistemul.
  Destul de „bogat” in optiunile sale fiind destul de incarcat chiar si pentru un tilizator avansat.
  :D

  1. virus2012
   AVG este un antivirus destul de decent care daca este setat in mod optim nu vei avea probleme cu el.Punctul sau in minus ar fii la modul in care actioneaza asupra resurselor computerului.Gandeste-te cand iti alegi un antivirus la specificatiile de care dispui gestionandu-ti resursele cu „cap”.
   Am mai intalnit sisteme cu 2 protectii ce rulau in mod simultan;nu zic ca nu este ceva ok dar de fel nu prea este recomandat, mai ales daca dispunem de un sistem vechi.

  1. Se pare că în noua versiune au fost băgate ceva caracteristici pentru care trebuie plătit. Nu-l înregistra; folosește-l și punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.