Monitorizează în timp real modificările suferite de folderele din calculator

Monitorizarea comportamentului folderelor este o practică ce ne poate fi de mare folos în momentele în care observăm că spațiul liber de pe HDD „dispare” fără o explicație logică și bănuim că vinovatul ar putea fi vreun malware ce a reușit să treacă de soluția antivirus instalată.

1-monitorizeaza_modificarile_folderelor_windows_timp_realTrack Folder Changes este o aplicație portabilă, gratuită, ce poate fi utilizată în Windows XP, Vista și Window 7 pentru a monitoriza în timp real modificările suferite de folderele din sistem.

Aplicația afișează fundaluri de culori diferite pentru fișierele listate iar asta se întâmpla deoarece în în funcție de culoarea utilizată vom știi dacă este vorba de un fișier proaspăt creat (verde), despre unul modificat (albastră) sau eliminat (maro).

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Track Folder Changes ?!? Că permite deschiderea folderului în care se află fișierul selectat în listă, direct din propria-i interfață.

 Download Track Folder Changes

5 Comentarii

  1. Placut surprins ca ai abordat si acest aspect al spatiului pe hard disk fiind un lucru deloc de neglijat.
    Util programelul, multumim de el ! :D
    Ai o bila alba la Mos Craciun! :D

  2. Hello! Ar fi super … dar la mine pe xp … „Track Folder Changes has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.” si vers. 1.0 si 1.1 :( . A mai patit cineva asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.