Manager de parole

După ce am descoperit programul PassLook nu am mai fost nevoit sa țin minte parolele de pe toate site-urile și toate conturile. Este o aplicație portabilă, foarte ușor de folosit, care vă salvează toate parolele dumneavoastră cu care nu vreți să vă încărcați memoria. Parolele sunt salvate de program și le puteți afișa oricând aveți nevoie.

passlook

Pentru a adăuga o parolă trebuie să dați click pe opțiunea Add New, după care va trebui sa notați site-ul, contul, parola și dacă doriți puteți să scrieți și câteva detalii în notiță. Când veți căuta parola de care aveți nevoie, trebuie să scrieți doar numele site-ului sau username-ul.

O altă opțiune a programului vă arată toate parolele pe care le-ați salvat. Pentru aceasta opțiune trebuie sa dați click pe File>Show all passwords sau puteți folosi comanda rapida Ctrl+S. Parolele dumneavoastră sunt în siguranța dacă le salvați în această aplicație deoarece puteți bloca accesul la acest program folosind comanda Ctrl+L.

passlook2

Astfel trebuie să introduceți o parolă pentru deschiderea programului, o întrebare și un răspuns pentru cazurile în care vă uitați parola de acces. Programul este disponibil pentru sistemele de operare Windows dar și Mac.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.