Microsoft prezintă a doua versiune a Surface

În 2008, Microsoft a lansat Surface; un sistem creat special pentru monitoarele TouchScreen de mari dimensiuni, conceput în scopul oferirii utilizatorilor posibilitatea de a interacționa între ei prin intermediul unei interfețe simple și ușor de controlat datorită tehnologiei multi-touch.

Microsoft Surface

Patru ani mai târziu, Microsoft prezintă cea de-a doua versiune a Surface, de a cărei materializare se va ocupa Samsung; companie cu care a colaborat încă de la începutul acestui proiect îndrăzneț spre care pe mine unul, mă duce cu gândul la Minority Report

Posibilitățile oferite de Surface sunt nelimitate dacă ținem cont de faptul că sistemul multi-touch este capabil să recunoască atingerea simultană a 50 de degete!

Samsung Sur40

Dacă la asta mai sumăm și că Windows 7 este sistemul de operare care îi dă viată, cel mai stabil și rapid dintre toate cele lansate de Microsoft până acum, cred că Samsung SUR40 nu va dezamăgi prea mulți cumpărători. Asta da, sunt convins că nu îl va cumpăra orice companie; prețul de 7.900 se va asigura de crearea unui portofoliu de clienți destul de select…

Eu vreau unul! Mai vrea cineva? voiam doar să spun ca îl puteți comanda de aici și că anul ăsta n-am primit încă nici un cadou care să mă impresioneze… Apropo, blogul împlinește astăzi 2 ani!

15 Comentarii

  1. La multi ani blogului si realizatorului.Legat de subiectul articolului…eu nu vreau asa ceva…nu am unde sa-l pun…ar trebui sa-mi schimb biroul…si nu cred ca se merita.

  2. La mulţi ani pt „for windows ” şi pentru programe calculator ,chiar dacă sunt unul şi acelaşi ! Multumim pentru toată munca pe care o depui ţinând blogul in viaţa !

  3. Si chiar dacă n-ai primit un cadou special anul asta nu cred că îl vei primi de la noi ,vizitatorii blogului :), in fine eu am gustat gluma :)

  4. Felicitari. Articole interesante, noutati, prezentare clara. Citesc cu placere si sa fie intr-un ceas bun. La multi ani si… la cit mai multe aparitii !!

  5. pot da comanda cu paypal pentru ca am suficienti bani stransi din diferite lucruri pe net deci il pot cumpara.

    oricum am dat bani pe altegadgeturi bune de nimic deci, Cristian te iau la tehnologie bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.