Meniul Start al Windows 7, în Windows 8

Windows 8 schimbă radical modul în care eram obișnuiți să interacționăm cu calculatorul și nu e de mirare că majoritatea dintre cei care l-au testat sunt în dezacord cu ideea care susține că noua interfață Metro ar fi mai practică decât cea anterioară. Pe lista de nemulțumiți mă înscriu și eu chiar dacă se spune că „nemulțumitului i se ia darul”. Din fericire, există diverse metode prin care putem împăca și varza, și capra… Însă, ca de obicei, noi vom vorbi doar despre cea mai simplă și mai bună, bineînțeles, „mai simplă și mai bună” doar din punctul meu de vedere!

Meniu Start in Windows 8 ca in Windows 7

Ceea ce vedeți în imaginea de mai sus nu este nimic altceva decât meniul Start al Windows 7, în Windows 8, obținut în urma instalării aplicației ViStart:

De precizat faptul că pentru a dispune de meniul Start convențional, aplicația trebuie lăsată să se execute la pornirea sistemului; partea mai puțin bună e că pornește destul de greu. În rest, e OK!

 Download ViStart

17 Comentarii

 1. O intrebare : Din cate am vazut,decoamdata nu poti rula jocurile de pe Xbox pe Windows 8.Cand o sa apara windows 8 full,o sa se poata?

 2. Misto!
  Abia astept versiunea finala, cica ar rula pe 64MB ram si vreau sa o testez pe un calculator din debara, un 486.. :))

     1. Da. În cazul ăsta o să ai pe cine să înjuri atunci când nu înjuri Windows 7.
      La ce preț are memoria RAM, mi se pare anormal să mai existe pc-uri cu 512 MB…

     2. Imi imaginez. :D
      Oricum, e de bine pentru cei care au putini rami.. posibil sa le mearga mai bine ca Windows 7, deci e ceva!

 3. mda…revenind la oile noastre(sau mai bine-zis la ale tale) ca tot e tutorialul tau, as dori o parere : care buton de start e mai bun, vistart sau start8 ???

 4. Ha, am trait sa mai aud una, Win 8 pe 64MB/RAM. Nu va faceti iluzii prea mari nici pentru cerintele oficiale, ori cum ca aloca resurse inteligent….bla bla, alta timpenie de la Microsoft, eu nu am observat asa ceva si chiar am fost curios sa vad asta.

 5. Salut Cristian! Daca poti, si ai timp liber, fa un tutorial despre Double Driver…e o aplicatie foarte utila si ar fi bine sa afle cat mai multa lume despre ea. Respect pentru tot ce faci. Numai bine!

 6. Din câte am observat, nici nu se prea descarcă acest sistem de operare. Sunt adeptul noului, dar uneori trebuie să te supui şi voinţei mulţimii…Momentan rămân cu un Pc pe XP şi cu celălalt pe 7!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.