Noul Windows Live Hotmail

Ştiri excelente pentru toţi cei care folosim Windows Live Hotmail! Actualizările ce le vom vedea foarte curând (iunie-iulie 2010), vor schimba radical interfaţă şi funcţiile arhi-cunoscutului serviciu gratuit de poştă electronică. Între noile caracteristici, trebuie să amintesc Sweep, care se va ocupa de „măturarea” tuturor mesajelor Spam care au reuşit să se filtreze în Inbox; ba mai mult, putem configura această noua caracteristică în aşa fel încât se realizeze periodic o „curăţenie generală” în „căsuţa” de intrare a noilor mesaje:

1-Noutati-Windows-Live-HotmailMi-a mai atras atenţia şi funcţia ce ne va permite să filtrăm mesajele în funcţie de expeditor. O caracteristică excepţională dacă ţinem cont de faptul că majoritatea mesajelor ce le primim provin de pe reţele de socializare precum Facebook, Twitter, etc. Cu noua caracteristică, atunci când vom face click pe „Social Updates”, vom putea separa mesajele provenite din astfel de site-uri pentru a le putea citi şi şterge rapid.

Pe lângă toate astea, vom putea trimite într-un singur email până la 200 de fotografii, fiecare de maxim 50 MB datorită integrării serviciului SkyDrive în Windows Live Hotmail, pe care, destinatarul le va putea viziona precum un slideshow, sau în cazul în care foloseşte un sistem de operare superior a Windows XP, le va putea importa în Windows Live Photo Gallery.

2-Imagini-in-Windows-Live-Hotmail-cu-SkyDriveÎn momentul în care noile caracteristici vor fi disponibile pentru toţi utilizatorii, promit realizarea unei analize mult mai amănunţite referitor la acestea, până atunci, nu ne rămâne decât să aspteptam sperând că aceaste importante modificari nu se vor lăsa aşteptate prea mult. Vă las în compania acestui video în limba engleză, care vă oferă de moment, toate detaliile făcute publice de către Microsoft:

Sursa | Windows Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.