Noutățile software de azi 03.07.2013 — #SoftwareAzi

Microsoft Research a lansat astăzi aplicația Network Speed Test pentru Windows 8, Windows 8.1 și Windows RT. E vorba de o aplicație simplă care supune unui test conexiunea la Internet a calculatorului, oferindu-ne informații precise despre latența și vitezele de download și upload ale acesteia.

Network Speed Test

Tot astăzi, Foursquare și Deezer au ajuns la un acord potrivit căruia utilizatorii ambelor servicii care vor realiza minimum șapte check-in-uri la concerte, vor putea câștiga abonamente de trei luni pentru Deezer Premium+.

Software Update:

  • μTorrent a ajuns astăzi la versiunea 3.3.1. Acestă versiune bucurându-se de numeroase îmbunătățiri, o compatibilitate mai bună cu Windows 8, o nouă platformă de publicitate și noi iconițe de Twitter și Facebook. L-ați actualizat ?!?
  • O&O DiskImage Professional a fost actualizat astăzi la versiunea 7.1.
  • Catalogul și organizatorul multimedia Data Crow a primit astăzi un update la versiunea 3.10.2.
  • Trend Micro HouseCall, unul dintre cele mai eficiente instrumente de detecție și eliminare a malware-ului, a ajuns astăzi la cea de-a 8-a versiune.
  • A fost actualizat și Miranda NG, clientul de mesagerie instant multi protocol atingând astăzi versiunea 0.94.4.

Și cam atât pentru azi… Vă aștept și mâine, la un nou episod al #SoftwareAzi; secțiunea care va continua să existe atât timp cât îi veți distribuiți episoadele pe Facebook și Google+!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.