Placebo și Drop, două teme elegante pentru Windows 7

Personalizarea sistemului de operare ocupă un loc destul de important în activitatea unor utilizatori de calculator. Aspectul intefeței sistemului contează foarte mult, fiecare dorindu-și culorile, iconițele preferate. Sunt multe posibilități de a personaliza un sistem de operare, mai ales Windows 7. În această postare vă propun testarea a două teme elegante pentru Windows 7.

Fiind vorba de teme terțe, neoficiale, înainte de toate va trebui să aplicați un patch, având astfel posibilitatea de a instala orice temă doriți. După instalarea acestuia, va trebui să restartați sistemul, pentru ca înlocuirea fișierelor să aibă efect. Respectivul program, Universal Theme Patcher, îl puteți descărca de aici » 32bit și 64bit.

Tema Drop pentru Windows 7

Tema Drop

După descărcarea temei și dezarhivarea sa, va trebui să copiați conținutul celor două subfoldere din folderul Theme, în locația C: » Windows » Resources » Themes. În continuare, dați dublu-click pe un fișier .theme.

Același lucru se poate obține prin accesarea Personalize, din meniul contextual Desktop. Tema Drop nu va schimba iconițele implicite ale sistemului de operare, ci doar aspectul interfeței sale, culoarea fiind o nuanță pastel, foarte plăcută la vedere. În folderul temei veți găsi două subfoldere cu aceeași temă, diferența fiind poziția taskbar-ului, plus două imagini de Start Orb, pentru schimbarea butonului Start. Programul cu care puteți schimba acest buton se numește Start Orb Changer și îl puteți descărca de aici.

Download Tema Drop

Tema Placebo pentru Windows 7

Tema Placebo

Tema următoare pe care vi-o propun, se numește Placebo și este ceva mai complexă, având mult mai multe teme derivate, un folder Tools cu ceea ce aveți nevoie pentru reușita operațiunii, ExplorerFrame pentru diferite teme, renumitul Rainmeter și multe altele. Înainte de a proceda la schimbarea fișierelor de sistem și chiar a temelor, vă recomand consultarea fișierului READ ME.pdf. Pentru aplicarea temei, procedați identic ca la tema anterioară. Pentru exemplificare, am ales tema derivată Ashtray.

Download Tema Placebo

Temele prezentate sunt compatibile doar cu Windows 7 32/64-bit. Sper să vă placă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.