Organizeaza meniul de start al Windows 7 pe categorii

De fiecare data cand instalam/reinstalam Windows-ul in calculatorul personal dedicam ceva timp organizarii meniului de start pe catogorii. Asa imi era mult mai usor sa localizez rapid aplicatiile de care aveam nevoie mentinand in acelasi timp pe desktop doar shortcut-urile celor necesitate zilnic. Imaginati-va ce bucurie pe mine cand am aflat ca aplicatia gratuita The Handy Start Menu face ca acest proces sa fie mult mai simplu.

1-Organizeaza-pe-categorii-aplicatiile-din-meniul-de-startAtunci cand este rulata pentru prima data, The Handy Start Menu organizeaza elementele aflate in meniul de start al Windows 7 pe categorii (img. sus). In acest mod, utilitarele vor fi integrate in categoria „Utilities”, jocurile in „Fun and Game”, s.a.m.d. Totusi, nu cred ca este cazul ca ne imbatam cu apa rece si sa credem ca am descoperit utilitarul perfect pentru organizarea meniului ! Uite de ce spun asta:

Daca esti atent la imaginea de mai jos iti vei da seama ca The Handy Start Menu nu ne permite -cel putin, pentru moment- crearea de noi categorii iar acest aspect se transforma intr-un defect pentru multe persoane chiar si in conditiile in care putem alege trimitere aplicatiilor spre o lista ampla. In cazul meu, chiar si aceasta lista bogata mi-a „ramas mica”.

2-Organizeaza-aplicatiile-din-meniul-de-startCred ca merita sa va spun ca meniul va ramane organizat doar atunci cand aplicatia ruleaza si din acest motiv, aceasta se auto-adauga in lista programelor ce pornesc odata cu sistemul de operare, iar aceasta actiune poate mari timpul in care Windows-ul booteaza. Dar nah, fiecare stie mai bine ce, cum si unde-i place mai mult. Daca o consideri utila si vrei sa-i dai o sansa o poti descarca de aici. Cat despre resurse si compatibilitate, daca dispui de Windows 7 nu cred ca e cazul sa-ti faci griji; aplicatia ruleaza perfect atat in sistemele de 32 cat si in cele de 64 biti. Sa speram ca in urmatoare versiune a sa functia de creare a noilor categorii va fi disponibila si ca nu vom mai fi nevoiti sa o mentinem activa pentru a dispune de un meniu de start organizat.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.