Panda Cloud Antivirus – Antivirus gratuit.

Panda Cloud Antivirus protejeaza sistemul de operare Windows de virus, trojan, spyware si alte tipuri de amenintari bazandu-se in totalitate pe inteligenta colectiva, (consta intr-o retea de servere ce colecteaza definitiile si semnaturile cu ajutorul carora, identificarea noilor amenintari, se realizeaza mult mai rapid si mai eficient decat in modul traditional utilizat pana acum de programele antivirus).

1-Panda Cloud AntivirusImediat dupa instalarea si deschiderea acestui antivirus gratuit, vei descoperii o interfata simpla intre optiunile careia este imposibil sa te pierzi. Asta se intampla deoarece Panda Cloud Antivirus a fost creat in scopul oferirii unei protectii complete, usor de utilizat chiar si de acele persoane ce detin cunostinte bazice in utilizarea acestui tip de programe.

Caracteristicile principale ale Panda Cloud Antivirus:

Trei butoane permit realizarea unei analize complete a calculatorului, vizualizarea ultimelor actiuni realizate si accesul spre putinele optiuni disponibile. Pe langa asta, un buton mic, pozitionat in coltul inferior drept, permite vizualizarea elementelor din carantina.

In timpul functionarii, Panda Cloud Antivirus utilizeaza doar doar 17-18 Mb de memorie RAM, fapt pentru care, tind si eu sa cred precum cei din CNET, ca acesta poate fi cel mai usor antivirus pentru Windows, existent in momentul de fata. Ocupa doar 50 Mb in HDD, si este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si bineinteles, cu Windows 7.

Link | Download Panda Cloud Antivirus

Un comentariu

  1. am descarcat si eu panda cloud antivirus,dar am o problema la instalare.pur si simplu nu vrea sa se descarce si sa se instaleze.chiar dupa ce il deschid,apare acea fereastra in care ar trebui sa imi arate cat s-a descarcat,dar nu avanseaza deloc.m-ati putea ajuta cu vreun sfat ?
    multumesc anticipat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.