Participa si Castiga! Syncing.net & programecalculator.ro te invita la concurs!

Demaram primul concurs de pe programecalculator.ro alaturi de creatorul de software din Germania, Syncing.net. Premiul va consta in doua licente pe viata pentru fiecare din aplicatiile companiei.

SYNCING.NET – Home Edition

Syncing.net Sincronizeaza Outlook si fisiere: Cu functia „Store and forward” modificarile asupra fisierelor ce trebuiesc sincronizate vor fi criptate si stocate temporar in serverele companiei Syncing.net. In momentul in care calculatoarele configurate pentru a fi sincronizate se conecteaza la Internet, datele sunt transmise acestora apoi sunt eliminate in siguranta din serverele companiei. Datele vor ramane criptate in orice moment! Singurele persoane cu acces spre acestea vor fi acele persoane a caror calculatoare fac parte din grupul de sincronizare.

Sincronizare indiferent de locatie: Vei putea lucra comod in orice moment si loc. Da! Inclusiv atunci cand nu dispui de o conexiune la Internet. In tot acest timp datele ce au suferit modificari vor asteapta intr-un loc sigur ca tu sa te conectezi al Internet. Cand asta se va intampla, sincronizarea se va realiza automat intr-un plan secundar si noutatile vor putea fi accesate direct in calculatorul tau in doar cateva secunde.

Sincronizeaza tot: Indiferent ca e vorba despre Email-uri, documente, poze, muzica, jocuri, etc., cu Syncing.net mentii aceleasi date in toate calculatoarele de care dispui. Adauga un prieten in retea si configureaza un folder pentru a-l sincroniza intre voi apoi uita de trimis noile fisiere pe messenger, email, etc. Datele, indiferent de marime, vor fi sincronizate in doar cateva secunde (in functie de conexiunea ta la Internet).

Vrei sa castigi o licenta Pe Viata pentru a te bucura de toate serviciile acestui produs ?!? Lasa un comentariu cu raspunsul la cele trei intrebari de mai jos inainte de 20 septembrie 2010:

1. De ce crezi tu ca este Syncing.net Partener Gold certificat de Microsoft ?

2. Cine au fost fondatorii companiei Syncing.net ?

3. De ce crezi ca astfel de software iti poate fi util ?

Fa click aici si viziteaza sit-ul oficial al companiei Syncing.net pentru a descarca versiunea de proba a aplicatiilor si a afla PRIMUL raspunsul la intrebari!

Cine NU poate participa la acest concurs:

Colaboratorii si partenerii directi sau indirecti ai organizatorilor (Syncing.net & programecalculator.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.