Probează Internet Browserul Google Chrome

Primul Internet Browser a fost NCSA Mosaic, iar cel de-al doilea Netscape. Ceva mai târziu, Internet Explorer, Internet Browserul dezvoltat de Microsoft, datorită presiunilor făcute de această companiei mai multor fabricanți de calculatoare, avea să devină cel mai utilizat navigator Web din lume. Ceva mai târziu, și-au făcut apariția Opera, Safari și Firefox, urmate de multe altele, mai puțin importante.

În 2009, compania Google a început să lucreze la dezvoltarea propriului Internet Browser, bazat pe codul sursă al proiectului open-source Chromium, pe care l-a numit Google Chrome.

Internet Browser Google Chrome

În opinia mea, utilizator al Google Chrome încă din prima sa versiune publicată, acesta este cel mai bun Internet Browser la momentul actual. Motivele care m-au determinat să fiu convins de asta sunt multe, așa că n-am să le amintesc pe toate, ci am să mă rezum în a spune că este cel mai rapid Internet Browser pe care l-am folosit până acum.

În plus, Google Chrome dispune de o funcție de sincronizare a favoritelor în mai multe calculatoare, foarte bine implementată, de câteva mii de extensii și aplicații ce pot fi instalate în el și, la momentul scrierii acestui articol, consuma mai puține resurse decât Firefox și Internet Explorer, iar asta contează foarte mult pentru mine. Iar cuvintele de laudă pot continua, dar vă las pe voi să-l probați și să-mi faceți cunoscute impresiile despre el.

Download Google Chrome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.