Program gratuit pentru modificat Imagini | Picasa

Picasa este un un manager de imagini, editor foto și distribuitor de imagini pe Google+. După instalarea sa, Picasa se va oferi să scaneze bibliotecile sistemului de operare, sau întregul calculator, pentru a găsi imagini pe care le va încărca automat în interfața sa.

Picasa

Tot din interfața sa există posibilitatea sincronizării imaginilor cu Picasa Web Album, pentru a fi partajate în rețea. În afară de imagini, programul Picasa este un bun manager de conținut video pe care, de asemenea, aveți posibilitatea de a-l partaja, încărca pe YouTube, sau a face capturi ale diverselor cadre. Imaginile încărcate în Picasa pot fi trimise prin e-mail.

În afara conținutului implicit al bibliotecilor, aveți opțiunea de a importa imagini de pe întreg calculatorul. Atunci când încărcați fotografii pe Web, aveți posibilitatea să alegeți o dimensiune pentru a se potrivi diferitelor moduri de utilizare a fotografiilor online. Trebuie precizat că dacă ați optat pentru sincronizarea online, orice imagine editată ulterior cu Picasa, se va reflecta în imaginea originală. De asemenea, ștergerea, sau adăugarea altor imagini va avea același efect.

Picasa nu excelează din punct de vedere al instrumentelor de editare a imaginilor, însă oferă strictul necesar utilizatorului casnic, având opțiuni diverse ca ajustarea strălucirii, a culorilor, eliminarea ochilor roșii, aplicarea de diverse efecte, cât și posibilitatea de a adăuga un text pe respectiva imagine.

Nu lipsește opțiunea de a crea slideshow-uri din imaginile încărcate, inclusiv adăugarea unui fundal sonor, pe care aveți posibilitatea de a-l adăuga în opțiunile Picasa (Options).

Download Picasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.