Program de ascuns foldere

Intimitatea datelor este o preocupare majoră pentru toată lumea în aceste zile, iar când vine vorba de protejarea fișierelor confidențiale, nu e loc pentru niciun compromis. Dacă nu sunteți singura persoană care folosește computerul în care vă salvați toate datele, atunci trebuie să acționați și să păstrați fișierele personale doar pentru dumneavoastră.

Aplicația HideFolders este a fost dezvoltată pentru a vă permite ascunderea oricărui folder din computer. Deși puteți să faceți acest lucru printr-un „truc windows„, recomand acest program persoanelor care nu prea se pricep la editarea sistemului Windows.

hidefolders1

Pentru a începe trebuie să lansați aplicația și să dați click pe opțiunea Add Folder. Aceasta poate fi găsită în bara de meniu a programului, alături de alte opțiuni, precum: elimină, ascunde, arată, blocare prin parolă, actualizarea aplicației, ajutor sau ieșire. Adăugați folderul dorit, accesați opțiunea ascunde (hide) și după un refresh pe desktop (F5), veți observa dispariția folderului.

Pentru a arăta din nou folderele ascunse, trebuie să bifați opțiunea Unhide, iar acestea vor fi din nou disponibile pentru oricine. De asemenea, pentru a avea un control complet al aplicației, puteți sa o blocați printr-o parolă. Acest lucru îl puteți face accesând din bara meniului, opțiunea Password.

hidefolders3

Trebuie menționat faptul că folderele ascunse cu ajutorul acestei aplicații nu pot fi făcute vizibile prin alte metode de dezvăluire ale fișierelor ascunse! HideFolders funcționează în toate sistemele de operare Windows actuale, inclusiv în Windows 10.

Download

Securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.