Program pentru eliberat spațiu pe Hard Disk

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pe Hard Disk, sau pur și simplu dacă doriți să mențineți sistemul în cea mai bună formă, atunci trebuie să instalați programul BleachBit. Acesta vă va curăța computerul de fișierele de care nu mai aveți nevoie și vă ocupă prea mult spațiu, cum ar fi fișierele temporare, istoricul de navigare, cache-urile și altele.

bleachbit1

Puteți șterge fișiere din aplicații precum: Adobe Reader, Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, FileZilla, TeamViewer, VLC Media Player, samd, iar lista programelor compatibile poate fi îmbogățită prin importarea fișierelor cu reguli de curățare cum ar fi Winapp2.ini.

Revenind la scanarea sistemului și identificarea fișierelor temporare, după ce selectați programul dorit și fișierele temporare pe care doriți să le eliminați, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe Clean. La finalul scanării și curățării temporarelor veți putea vedea detalii despre fișierele șterse dând click pe opțiunea Preview.

screenshot_08

Programul este portabil și nu trebuie instalat, doar extras din arhiva în care a fost descărcat și rulat. BleachBit este disponibil pentru toate sistemele de operare Windows și Linux.

Download


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.