Program cu care se pot repara problemele conexiunii la Internet

În momentul în care descoperim că nu avem acces la Internet, ne vedem nevoiți să realizăm o serie de acțiuni menite să detecteze / rezolve problemele conexiunii pentru a ne reda libertatea pierdută odată cu apariția lor. De altfel, însuși sistemul de operare Windows dispune de un sistem de detecție și reparare al acestui tip de probleme.

Din păcate, există și cazuri în care acesta nu este capabil să ne ofere soluția de care avem nevoie și atunci ne recomandă să efectuăm manual diverse proceduri.

Program de reparat problemele conexiunii la Internet

Pentru aceste cazuri concrete utilitarul Complete Internet Repair reprezintă „bagheta” ce poate remedia „ca prin magie„, problema ce ne dă bătăi de cap.

Complete Internet Repair ne permite printre altele, să realizăm următoarele acțiuni:

 • Resetarea protocolului TCP/IP
 • Reparearea Winsock
 • Reînnoirea DNS cache-ului.
 • Reînnoirea conexiunii la Internet
 • Resetarea configurării Firewall-ului integrat în Windows
 • Repararea conexiunilor SSL
 • Restaurarea fișierului hosts.

Utilizarea acestui utilitar este simplă și constă în bifarea casetelor dinaintea acțiunilor ce dorim să fie realizate individual sau în grup și respectiv, apăsarea butonului „GO”. Nu ne mai rămâne decât să așteptăm ca procedurile să fie realizate și dacă suntem curioși, să citim informațiile ce ne sunt afișate în fereastra principală a Complete Internet Repair pentru a cunoaște modificările aduse sistemului în scopul înlăturării problemelor de conectivitate.

Complete Internet Repair este o aplicație portabilă (nu necesită instalare), gratuită, ce poate fi rulată în Windows XP, Windows 2003, Windows Vista și Windows 7.

  Download Complete Internet Repair

Configurare

5 Comentarii

 1. In WINDOWS 7 nu-ti mai trebuie nimica(program) are aceasta functie.Chiar si pentru XP exista un program care te logheaza automat la internet(daca ai user si parola)

 2. Buna..as vrea sa va intrem daca ma puteti ajuta..:DD De ceva vreme am probleme cu windowsul nu as vrea sa-l schimb (e licenziat) si mi sa spun ca nu merita schimbat..dar as vrea sa imi spuneti daca stiti cum el se reinoieste ca in clipa cind lai cumparat..ms

 3. Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca ai diponibilitatea de a imi realiza conectarea la Internet a PC-ului si a laptopului prin intermediul unui router D- Link DIR-850L achizitionat cu 2 zile in urma.
  Te rog sa-mi raspunzi urgent, preferabil afirmativ.
  Cu stima,
  Serban Stanescu
  Mobil: 0740 056 ***

  Comentariu editat!
  Comentariul ti-a fost editat pentru a te proteja de persoanele rau intentionate,utilizandu-ti datele personale in alte scopuri mai mult sau mai putin legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.