Program de backup pentru Windows 8

În urmă cu ceva timp, Microsoft ne-a prezentat File History ca unealtă predeterminată de realizare a copiilor de siguranță în Windows 8. Problema cu File History constă în faptul că aceasta e un simplu Windows Restore… cu alt nume. Cu alte cuvinte, conform informațiilor facilitate de companie, File History nu va restaura și aplicațiile existente în sistem în momentul realizării copiilor de siguranță, ci doar documentele importante.

Profitând de handicapul acesta (da, eu îl consider un handicap), cei de la SlimWare au lansat RecImgManager,o alternativă gratuită a caracteristicii incluse în Windows 8, mult mai completă:

1-backup_windows_8

RecImgManager nu realizează doar o simplă copie de siguranță a fișierelor și aplicațiilor existente în sistem! Ea generează o imagine fidelă a partiției vizate oferindu-ne posibilitatea readucerii calculatorului la un stagiu anterior, perfect funcțional; adică ne oferă același rezultat pe care îl obținem în Windows 7 cu unealta Create a system image.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui program de backup special creat pentru Windows 8, nu cred că v-ar prinde rău să aruncați o privire și peste RecImgManager.

Download RecImgManager

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.