Program gratuit de modificat poze, foarte bogat în funcții: MAGIX Photo Designer

Când vine vorba de programe de modificat poze toată lumea e cu gândul la Photoshop. Pe de o parte e normal să se întâmple asta având în vedere popularității sale, pe de altă parte, consider că este nedrept ca soluții gratuite precum GIMP, Paint.NET sau MAGIXX Photo Designer să fie ignorate aproape complet tocmai datorită faptului că sunt gratuite și la îndemâna oricui. E adevărat că mărul interzis parcă e mai gustos decât celelalte, dar asta nu înseamnă că pentru a realiza câteva operații simple avem neapărat nevoie de un program comercial dedicat profesioniștilor.

Photo Designer 7

MAGIX Photo Designer, și o spun fără să exagerez, este unul dintre cele mai bune programe de modificat poze ce pot fi obținute gratuit în momentul de față. Datorită efectelor fotografice, a filtrelor artistice, a funcțiilor de optimizare a imaginilor și a uneltelor de editare pe care le pune la dispoziția noastră, acesta reprezintă soluția perfectă pregătirii fotografiilor noastre înaintea încărcării lor în profilul personal de pe rețeaua de socializare favorită.

Interfața programului este îngrijită, simplă și foarte intuitivă. Drept urmare, chiar dacă deschizi pentru prima dată o astfel de aplicație vei descoperi că nu ai nevoie de un manual pentru a înțelege rolul opțiunilor și funcțiilor existente.

După cum spuneam încă din titlu, MAGIX Photo Designer este un program 100% gratuit însă pentru a-l putea utiliza fără niciun fel de limitări va trebui să-l înregistrezi utilizând în timpul procesului o adresă de email reală. Procesul este gratuit, durează doar câteva secunde și poate fi inițiat dând click pe link-ul Register the program and use it without any limitations afișat la fiecare deschidere a programului.

Download MAGIX Photo Designer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.