20 de programe de modificat poze online pe care trebuie să le cunoașteți

De mult intenționam să scriu un articol despre 20 dintre cele mai bune programe de modificat poze online, însă am evitat momentul punerii în practică a acestei idei. Ieri am lăsat lenea la o parte și m-am apucat de scris; l-am terminat exact înainte să văd dublu de la câtă cafea am băut…

1. Adobe Expres

Adobe Photoshop Expres este unul dintre programele de modificat poze online la care apelez cel mai des, deoarece cu ajutorul său optimizez mare parte dintre imaginile pe care le vedeți în articolele de pe blog, atunci când sunt nevoit să scriu de pe Netbook.

Programe de modificat poze online: Adobe Express
Programul de modificat poze online Adobe Express

Apariția lui a schimbat total panorama editoarelor foto online chiar dacă numărul uneltelor sale nu este unul exorbitant; Adobe a avut grijă să integreze în el cele mai importante dintre cele moștenite de la fratele său mai mare, Photoshop CC.

2. Google Photos

Picnik a fost unul dintre cele mai bune programe de modificat poze online și drept urmare, merita cunoscut. Mie mi se părea de-a dreptul excelent! Sunt convins că v-ar fi plăcut și vouă, dar a fost cumpărat de Google, iar uneltele sale de editare foto integrate în serviciul gratuit Google Photos.

Editorul de fotografii integrat în Google Photos
Editorul de fotografii integrat în Google Photos

Editorul de imagini al Google Photos este foarte ușor de utilizat și-ți permite să editezi rapid și ușor imaginile din propria galerie. Iată câteva dintre operațiile pe care le poți face cu editorul de imagini Google Photos:

  1. Regla cu ușurință lumina și culorile – poți ajusta ușor expunerea, contrastul, temperatura culorilor și multe alte aspecte ale fotografiei tale pentru a obține rezultate mai bune.
  2. Retușa fotografiile ca un profesionist – poți îndepărta petele sau alte defecte de pe imagine cu instrumentele de retușare integrate în editor.
  3. Adăuga tot felul de filtre creative – poți adăuga filtre pentru a schimba aspectul general al pozelor. Există mai multe opțiuni disponibile, inclusiv filtre artistice, vintage și multe altele.
  4. Tăia, decupa și roti fotografia – poți ajusta dimensiunea și orientarea imaginii pentru a încadra mult mai bine subiectul, ori pur și simplu o poți tăia pentru a elimina părțile nedorite ale acesteia.
  5. Adăuga mesaje text și autocolante – poți adăuga text personalizat sau autocolante pentru a crea imagini amuzante sau care marchează ocazii speciale. Onomastica, divorțul :), etc.
  6. Crea colaje excelente – poți combina mai multe imagini într-un colaj și poți alege dintr-o varietate de modele și stiluri de aranjare.

Editorul de imagini Google Photos este disponibil atât pe dispozitive mobile, prin intermediul de aplicații native create de compania a cărei nume în poartă, dar și pe web, unde poate fi accesat prin intermediul unui navigator, și este o soluție excelentă pentru editarea rapidă și ușoară a pozelor tale.

3. Pixenate

Pixenate, unul dintre cele mai simple și rapide programe online de modificat poze, ne pune la dispoziție unelte elementare de editare foto. Printre principalele instrumente ale acestuia, merită amintite următoarele: funcția de îndepărtare a efectului de ochi roșii, înălbitorul de dinți și regulatorul de luminozitate.

Programul de modificat poze online Pixenate
Programul de modificat poze online Pixenate

Programul dispune și de câteva efecte și filtre mai puțin interesante.

4. Befunky

Departe de a fi un program de modificat poze online special destinat editării, Befunky se laudă cu cea mai bogată colecție de efecte și filtre dintre toate aplicațiile adunate în acest articol maraton. Pentru a-l descrie într-o propoziție, aș spune că este „O soluție absolut fantastică pentru toți amatorii genului„.

Programul de modificat poze online BeFunky
Programul de modificat poze online BeFunky

Befunky este un editor de imagini online care oferă o gamă largă de instrumente și funcții pentru a îmbunătăți și modifica pozele. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu editorul de imagini Befunky:

  1. Corectarea culorilor și a luminii – poți ajusta expunerea, contrastul, temperatura culorilor și multe altele pentru a îmbunătăți aspectul general al pozei tale.
  2. Aplicarea de filtre și efecte – poți adăuga pozelor tale filtre artistice și efecte, cum ar fi efectul de desen, efectul de pictură sau efectul de luminițe.
  3. Retușarea pozelor – poți elimina defectele din poze, cum ar fi petele, imperfecțiunile sau ridurile.
  4. Tăierea și rotirea – poți ajusta dimensiunea și orientarea pozei pentru a încadra mai bine subiectul sau pentru a elimina părți nedorite ale acesteia.
  5. Adăugarea de texte și autocolante – poți adăuga text personalizat sau autocolante pentru a crea imagini amuzante sau pentru a marca ocazii speciale.
  6. Crearea de colaje – poți combina mai multe poze într-un colaj și poți alege dintr-o varietate de modele și stiluri de aranjare.
  7. Adăugarea de elemente grafice – poți adăuga diverse elemente grafice, cum ar fi săgeți, forme geometrice, linii și multe altele.
  8. Conversia la un format diferit – poți converti fișierul pozei la diferite formate, cum ar fi JPG, PNG sau GIF.

Editorul de imagini Befunky este ușor de utilizat și oferă o varietate de funcții și opțiuni pentru a îmbunătăți și a edita imaginile într-un mod creativ.

5. Photo505

Programe de modificat poze online - Photo505

Asemenea programului precedent, Photo505 este un loc în care efectele se simt ca la ele acasă, motiv pentru care sunt aproape sigur că ești exagerat de pretențios (sau, după caz, pretențioasă), dacă-mi vei spune că n-ai regăsit în conținutul său filtrul căutat. Pe scurt, cea mai bună alternativă pentru Befunky.

6. Blingee

Programe de modificat poze online - Blingee

Te-ai dat vreodată cu praf de zână ?!? A, nu ?!? Nu pot să cred !!! Cum ai putut să nu faci una ca asta ?!?Mă rog, zână sau nu, Blingee este unul dintre acele programe de modificat poze online care dau impresia că au fost concepute doar pentru fanii lui Hannah Montana; în rest… multă creativitate și poze „cool„…

7. LoonaPix

Programe de modificat poze online - LoonaPix

Dacă tot am vorbit despre efecte, atunci haideți să cunoaștem și LoonaPix; un program de modificat poze online a cărei specialitate este aplicarea de rame și cadre. Spre diferență de celelalte trei de mai sus, această aplicație pare a fi predestinată persoanelor care necesită o unealtă rapidă cu care să creeze felicitări personalizate pentru zile speciale.

8. Poladroid

Programe de modificat poze online - Poladroid

Cu riscul de a fi acuzat că am fost plătit pentru a favoriza acest program de modificat poze online, voi spune tuturor melancolicilor care-și amintesc cu drag de fotografiile Polaroid, că Poladroid este cea mai bună aplicație online de transformat fotografiile noastre digitale în copii aproape fidele a celor pe care le obțineam cu Polaroid 1000; ce timpuri…

9. WriteOnIt

Programe de modificat poze online - WriteOnIt

Revenim la montaje foto, însă de data asta o facem pentru a cunoaște câteva efecte „cu gust”, pe care WriteOnIt le pune la dispoziția noastră; e drept că mai găsim și filtre „de doi bani” în conținutul său, însă la fel de adevărat e că nu există pădure fără uscături. Cât despre cele mai importante funcții ale acestui program de modificat poze online a cărei interfață desenată cu stil m-a încântat de-a dreptul, aș putea aminti instrumentul de creare a felicitărilor, cel cu care ne putem aplica fotografia pe coperta unei reviste precum și cel care ne oferă posibilitatea de a ne pune chipul pe corpul altei persoane.

10. hairmixer

Programe de modificat poze online - Hairmixer

Iată și primul program din această listă care cu siguranță va fi doar pe placul cititoarelor! hairmixer este numele lui și poate fi utilizat precum un stilist virtual personal, deoarece permite schimbarea look-ului în doar câteva secunde, fără nici un fel de cost. Vrei să afli cum ți-ar sta dacă ți-ai vopsi părul într-o altă culoare ?!? Atunci hairmixer este tot ce ai nevoie; bine, ai mai putea întrebuința în acest scop și aplicația următoare…

11. Hollywood MAKEOVER

Programe de modificat poze online - Hollywood MAKEOVER

Hollywood MAKEOVER este instrumentul creat de InStyle pentru cititoarele-i fidele; e vorba de un program de modificat poze online cu care poți să-ți schimbi tot! Mda, tot, tot, tot! De la ten la păr, trecând pe la zâmbet, expresia feței, culoarea ochilor, a buzelor, a părului, genelor, sprâncenelor, s.a.m.d. Un makeover complet pentru a descoperi din timp dacă te vor favoriza schimbările drastice pe care ai de gând să le aduci look-ului tău.

12. pho.to

Programe de modificat poze online - Pho.to

Pho.to este un program de modificat poze online care ne pune la dispoziție toate instrumentele de care avem nevoie pentru a îmbunătății aspectul fotografiilor noastre digitale. De exemplu, cu Smart fix putem repara automat efectele neplăcute rezultate în urma celor mai întâlnite erori comise de fotografii amatori, în timp ce, la Tools & filters vom avea acces spre un set de unelte esențiale restaurării manuale a imaginilor; fiindcă ce-și face omul cu mâna lui…

13. Dumpr

Programe de modificat poze online - Dumpr

Continuăm lista celor mai bune programe online de modificat poze făcând cunoștință cu Dumpr; una dintre puținele aplicații de acest gen care la prima vedere te-ar putea face să crezi că este o veritabilă „castană”, însă care te va uimi  prin rapiditatea cu care aplică fotografiilor tale efectul pe care l-ai selectat. E adevărat, în ceea ce privește numărul efectelor, lasă puțin de dorit…

14. FotoFlexer

Programe de modificat poze online - FotoFlexer

Nu puteam vorbi despre programe de modificat poze online fără să spun nimic de FotoFlexer; unul dintre regii neîncoronați ai genului. Pe lângă faptul că are o interfață grafică realizată cu grijă pentru a fi suficient de intuitivă încât să te simți în largul tău chiar de la primul contact cu el, FotoFlexer se mândrește cu funcții pe care le întâlnim doar la aplicațiile consacrate de editare foto pe care le întâlnim pe desktop-uri; acesta permite lucrul cu Layers (straturi) și include instrumente avansate de prelucrare a imaginilor. Sunt total de acord cu creatorii săi care l-au descris ca fiind cel mai avansat editor foto online din lume!

15. MagMyPic

Programe de modificat poze online - MagMyPic

Fake Magazine Covers, adică titlul site-ului care găzduiește programul de modificat poze online MagMyPic, definește cu o precizie aproape chirurgicală întrebuințarea care i se poate acestuia. Cu  alte cuvinte, dacă vrei să-ți vezi fotografia pe coperta unei reviste de renume internațional, la el trebuie să apelezi.

16. BigHugeLabs

Programe de modificat poze online - Big Huge Labs

Din start trebuie să recunosc faptul că numele site-ului, BigHugeLabs, mi se pare unul prost ales; aparte de asta, avem în fața ochilor unul dintre cele mai longevive programe de modificat poze online care a reușit să supraviețuiască în timp datorită numărului impresionant de funcții de editare pe care le oferă, precum și a promptitudinii cu care sunt aplicate modificările aduse fotografiei procesate.

17. PicArtia

Programe de modificat poze online - PicArtia

Pentru a ne aminti că fotografia, digitală sau oricum ar fi ea, este artă, are grijă PicArtia; aplicație care ne pune la dispoziție câteva filtre ce îmbină tendințele contemporane cu cele moderne. Pe scurt, un program de modificat poze online destinat celor cu simț artistic. Din păcate, încă din prima clipă în care avem de-a face cu ea vom avea impresia că a căzut pradă abandonului… Păcat! În urmă cu 2-3 ani era un program foarte frecventat de către adepții genului…

18. piZap

Programe de modificat poze online - piZap

Ai nevoie de piZap doar pentru a crea fotografii de râsul lumii; la propriu! Spun asta deoarece specialitatea acestui program de editat poze online este manipularea fotografiilor astfel încât rezultatul să fie cât mai distractiv posibil. Ce altceva am putea obține de la un program în a cărui ecuson (titlu) scrie suficient de clar pentru a fi înțeles de către oricine: „Fun photo editor” ?!?

19. Fun Photo Box

Programe de modificat poze online - Fun Photo Box

Când vine vorba de rame și felicitări virtuale, Fun Photo Box este programul de modificat poze online care face excepție de la regulă; aproape de neimaginat frumusețea celor mai multe dintre șabloanele pe care acesta le pune la dispoziția noastră în scopul obținerii felicitării perfecte.

20. jpgFUN

Programe de modificat poze online - jpgFUN

jpgFUN, programul de modificat poze online cu care voi încheia articolul, cuprinde peste 200 de efecte și filtre —la care periodic se alătură altele noi— menite să confere un aer de originalitate fotografiilor noastre; ideal pentru a prelucra fotografiile înainte de a le publica în albumul personal de pe Google+, Facebook, sau orice alt site de socializare. Merită încercat!

53 Comentarii

 1. Sa inteleg ca ne recomanzi Adobe Photoshop Expres Editor.
  Erau suficiente 5 programe.Nu trebuia sa te chinui cu 20 dar apreciem efortul:)

 2. salut!foarte utila postarea.m ar interesa sa fac un „mixer” de fotografii.adica sa mut capul unei persoane de la o poza pe corpul altei persoane din alta fotografie .ai putea sa mi recomanzi care din aceste programe de editare online ar corespunde cu ce doresc sa fac? :)

 3. Buna,Cristian.Am o mini camera DVD(cu caseta) si doresc un program sa pot sa fac un cd (dvd sau avi),ce imi recomanzi.Iti multumesc!

 4. Uauuu, super-misto lista, de toate pentru toti in functie de gusturi si de preferinte. Aprecieri pentru articol, pentru descrierea site-urilor si practic, pentru o invitatie pentru cei care mai stiu adrese interesante pentru prelucrari online (chiar si ceva mai specializate) sa le treaca in revista impreuna cu o mica descriere. Felicitari.

 5. Multumesc de recomandari! Am folosit cateva dintre ele in trecut. Despre unele chiar nu auzisem :) Astea sunt foarte bune pentru cineva care nu prea stie sa faca cine stie ce in categoria editare foto, dar pana la urma nu se compara nici macar un singur site cu un program instalat in calculator.
  Pentru editare foto online personal as merge pe PS Express si pe Picnik(pacat ca se inchide). Multumesc pentru post. Keep up the good work!

 6. Nici nu vreau sa-mi imaginez cat timp ti-a luat un astfel de articol.. doar poate ne spui tu! :D
  Ca sa treci cu vederea peste el e usor(zic asta ca vizitatori), dar sa scrii un astfel de articol.. rabdare muuulta, timp, chef, imaginatie si muulte altele, pe care doar un blogger le stie. :D

  1. Picnik nu mai poate fi folosit. E vorba să apară o aplicație în Google+ bazată pe el, dar de moment nu știu nimic. Ai încercat PicMonkey ?!?

 7. Ce program online usor de folosit imi recomanzi pentru a realiza colaje, eu foloseam picnik era foarte simplu dar din pacate nu mai este disponibil si cu PicMonkey nu pot face colaje.

 8. vreau sa stiu care dintre aceste programe este pentru a pune mai multe poze pe o poza!! daca intelegi ce vreau sa spun?

 9. am cateva poze in ceata si as dori sa le fac cat de cat vizibile ,si cateva poze intunecate
  ce program pot folosi (sunt de la botezul baiatului meu si imi doresc foarte mult sa le am in album)
  multumesc din suflet

 10. Pacat ca nu ai adaugat in lista si Pixlr.com Photo editor online – Pixlr.com edit image unul dintre cele mai bune de cel putin 3 ani incoace

 11. Scuze ca te intreb dar as dori un raspuns rapid !!! spune-mi te rog frumos cum se folosesc aceste denumiri , cum pot truca (edita) pozele???????

  1. Pentru a truca o fotografie trebuie sa fii aproape expert , cu cunostinte avansate , si program pe masura . Pentru a restaura o fotografie ( care Nu are culorile – contrastul – expunerea – saturatia ) pe placul tau , o poti face ulterior , cu aceste programe . Cel mai bine inveti daca te joti cu setarile , si vezi rezultatul . Daca nu-ti place , revii la setarile initiale .

 12. buna, m-ar interesa un program in care sa adaug alte persoane intr-o poza.adica am o poza eu cu sotu si as vrea sa introduc si copilul in acea poza ce program ar trebui sa foosesc. multumesc

 13. buna.am si eu o poza editata, cu paint ,si vreau sa o aduc la original. cum pot face acest lucru ? astept raspuns . msss

 14. bUNA ! Deci am nevoie de un program bun pentru a indepara imperfectiunile fetei , cosuri etc dar si de a adauga efect in poze . Ce program imi recomanzi ? :) :) Multumesc anticpat !!!

 15. Dragii mei am si eu nevoie de ajutor,sunt o persoana in varsta si nu stiu sa folosesc aceste programe de modificat,editat poze.
  Eu doresc sa modific si sa editez doua poze care-mi plac enorm pentru jocul Sims 2,care le-am gasit pe Mod the sims,dar care din pacate nu mai au arhiva pentru a le putea descarca,asta e una din probleme,iar a doua ar fi ca la acea poza as dori sa pot face o gama mai larga de culori a parului,sau macar negru pe linga cele care sunt acolo.
  Imi doresc asa de mult sa pot avea acel portret in jocul meu,dar nu stiu cum sa procedez,nu stiu nici cum sa-l editez si sa-l arhivez pentru a fi compatibil cu jocul,sa-l pot extrage in jocul meu.
  Daca cineva stie si ma poate ajuta,il rog din tot sufletul sa-mi scrie la adresa de Email [email protected] sa-i dau pozele,sau locatia unde le poate gasi.
  Va multumesc din tot sufletul si sper ca cineva cu un suflet mare ma va ajuta.

 16. Hey. Caut un program care poate estompa(poate face neclare anumite părți pe care le dorești ale unei fotografii).
  Mulțumesc. ;)

  1. Cred că ar fi potrivit FireAlpaca. Alegi funcția Blur. Sau orice alt program de modificat imagini, chiar și unele programe de făcut screenshot-uri au această funcție.

 17. Datimi si mie un program de edtitat poze ! skype: **** mess: ****
  Multumesc!

  Comentariu editat:Fara adrese personale catre servicii de mesagerie instanta,retele de socializare etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.