Program de modificat poze online

Picfull este un program de modificat poze online diferit de cele pe care le-am văzut până acum și spun asta deoarece ne permite doar aplicarea de efecte asupra pozelor noastre, nepermițându-ne să aducem alt gen de modificări. Un handicap ? Nu, nici vorbă de așa ceva dacă țiinem cont de faptul că pentru obținerea unui rezultat asemănător celui oferit de oricare dintre cele 18 efecte incluse in Picfull cu alte softuri similare, lucrurile n-ar fi fost la fel de simple; indiferent dacă vorbim despre aplicații desktop sau Web.

1-program_de_modificat_poze_online_picfullInterfața aplicației este simplă și extrem de intuitivă; nici nu putea fi altfel având în vedere că singurele butoane de care dispune —pe lângă butoanele ce corespund fiecăruia dintre efectele disponibile— sunt cele care ne permit personalizarea și adaptarea filtrului aplicat.

2-program_de_modificat_poze_online_optiuni_picfull

Ce mai pot să vă spun în afară de faptul că-mi place Picfull șuficient încât începând de azi să facă parte din Bookmarks-urile mele ?!? Nimic în afară de faptul că vă recomand și vouă sa-i dați o șansă … Și nu, nu este necesar să vă faceți cont sau să plătiți pentru a putea folosi Picfull; este o aplicație Web 100% Gratuită.

Link | Picfull

4 Comentarii

 1. Bai semianalfabetule, presupun ca numai in baza minunat de adevaratului proverb „Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul” iti arogi dreptul de a-i informa pe altii.

  1. Daca sunt semianalfabet e bine; eu credeam ca-s analfabet de-a dreptul. Apropo, ce ai vrut sa spui cu „in baza minunat de adevaratului” ?!?
   Daca presupui la fel de bine cum te exprimi, e de inteles de ce n-ai stiut sa exprimi ceea ce ai presupus…

 2. anonim:)) …tata scrie ma si tu in romana ….auzi semianalfabet cristian?bai nea …daca erai si tu pe jumatate destept cat el…puteai sa faci si tu , ce face el acum….nu sa fi un frustrat cibernetic care critica pe alti ca ii duce capul …

  1. Chestia e ca in timp ce scriam articolul mi-a fost distrasa atentia de ceva si am scris ceva greu de inteles. Omul s-a sesizat si a protestat prin calea cea mai proasta gasita: jignind. A folosit si cateva jocuri de cuvinte sa para mai destept dar a uitat ca nu-l obliga nimeni sa citeasca acest blog chiar daca este si va fi intotdeauna binevenit aici. Presupun (fiindca a semnat comentariul cu un email fals, ca orice las de ultima speta) ca e unul dintre cei 2, 3 frustrati care au o publicatie penibila pe aceeasi tema, necitita de nimeni chiar daca ei publica articole pe banda.
   Comentariile lor sunt o mana cereasca pentru mine si spun asta fiindca fara ei n-as putea corecta greselile care-mi scapa si nici creste calitatea blogului in ritmul mentinut cu ajutorul lor putin sadic. Oricum, de apreciat ca-mi iei apararea! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.