Cum se activează Aero în Windows 8

Zilele trecute i-am instalat unui prieten versiunea de probă a Windows 8 și prima întrebare pe care mi-a adresat-o a fost „Cum se activează Aero ?!?„. Ei bine, Microsoft a decis că Aero nu-și are rostul în Windows 8 considerând că eliminând această caracteristică, utilizatorii își vor concentra atenția asupra conținutului, nu a ambalajului… Din fericire pentru fanii ferestrelor transparente au apărut soluții sub forma unor aplicații precum Windows 8 Aero Lite Tweaker:

Cum se activează Aero în Windows 8

Pe scurt, tot ce avem de făcut pentru a dispune de Aero în Windows 8 este să descărcăm Windows 8 Aero Lite Tweaker de aici, să-l rulăm și să apăsăm butonul Enable Aero Lite Glass.

Nu ne mai rămâne decât să repornim calculatorul pentru a vedea rezultatul obținut. Bineînțeles, după cum ne este recomandat și în pagina de download, se recomandă realizarea unei copii de siguranță a temei active înainte de utilizarea programului; asta pentru orice eventualitate… E posibil ca mai devreme sau mai târziu să doriți să renunțați la Aero și din câte se pare acest lucru va fi imposibil dacă nu se dispune de un backup al temei.

via | The Windows Club

2 Comentarii

  1. Uff…., multa bataie de cap mai e cu Windows 8 cate tweak-uri trebuie sa ii faci ca sa mai arate a Windows, raman la parerea mea cu Windows 8 (pe segmentul de PC cel putin ) : voma astepta un nou Windows „salvator” cat timp vom avea Windows 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.