Program de blocat mouse-ul si tastatura | Download KeyFreeze

KeyFreeze este un program gratuit cu care putem bloca mouse-ul și tastatura calculatorului pentru a împiedica accesul la sistemul de operare. Foarte util pentru cazurile în care avem copii prin preajmă și ne îndepărtăm câteva secunde de calculator (perfect pentru acele cazuri cănd ne așezăm comozi în fotoliu pentru a viziona un film pe care tocmai l-am descărcat ).

KeyFreeze

Pentru a bloca mouse-ul și tastatura rulăm utilitarul KeyFreeze prin intermediul shortcut-ului creat pe desktop la instalare, așteptăm 5 secunde apoi facem click pe butonul Lock Keyboard & Mouse pentru a congela perifericele fără a părăsi spațiul de lucru. Pentru deblocare va trebui să apăsăm tastele Ctrl+Alt+Del și apoi, tasta Esc.

KeyFreeze este un utilitar gratuit, compatibil cu Windows XP, Vista și Windows 7. Pentru a-l descărca faceți click aici.

3 Comentarii

  1. Nici n-ai idee cat bine ai putut face cu acest program si spun asta deoarece am un baiat de 1.5 ani care atunci cand ies din camera apasa pe toate tastele si da click cu mouse-ul pana umple desktop-ul de pagini de google si alte programe care le mai intalneste in goana lui dupa click-uri…:))Mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.