Program de facut poze cu Webcam-ul

Programul online prezentat în cazul de față a fost conceput pentru a permite realizarea fotografiilor cu ajutorul Webcam-ului instalat în calculator. În plus, cu ajutorul să vei putea să adaugi efecte în timp real și să modifici online pozele făcute cu ajutorul său și a camerei Web.

Cameroid: program de făcut poze cu Webcam-ul

program de facut poze cu webcamul

Nu prea sunt multe lucruri de spus despre Cameroid așa că descrierea se încheie aici însă nu înainte de a-ți recomanda aplicația Webcam First; asta în cazul în care ceea ce cauți nu este o aplicație Web ci una care să poată fi descărcată și înstalată în calculator pentru a putea fi folosită chiar și atunci când nu ai acces la Internet.

Pentru a descărca Webcam First, fă click aici, în schimb, dacă vrei să cunoști Cameroid, atunci aici trebuie să dai click.

4 Comentarii

  1. Salut! Programul asta nu e pentru webcam. Nu are nicio legatura cu webcam-ul, face doar print screen din cate am vazut. Mi se pare putin cam gresit articolul.

  2. Salut! Programul asta nu e pentru webcam. Nu are nicio legatura cu webcam-ul, face doar print screen din cate am vazut. Mi se pare putin cam gresit articolul.

Comentariile sunt închise.