Programele ce pornesc odată cu Windows

Programele ce pornesc odată cu Windows și despre care v-am mai vorbit și în alte ocazii, îngreunează pornirea sistemului de operare și în consecință, eliminarea lor din lista de pornire automată va ajuta calculatorul să pornească și să poată fi folosit mult mai rapid. Deși sunt multe programele care ne ajută să gestionăm această listă, CCleaner inclusiv, în acest articol vă voi vorbi despre OoLauncher, cel mai simplu dintre toate!

Programele ce pornesc odată cu Windows

Având o interfață simplă și fiind foarte intuitiv, OoLauncher poate fi folosit chiar și de către persoanele care au de-a face pentru prima dată în viață cu un astfel de program. Eliminarea programelor nenecesare se face selectându-le din lista afișată în panoul din partea stângă a programului, urmată de apăsarea butonului Del.

Eu vă recomand să păstrați în lista de pornire automată doar programele pe care nu vreți să le porniți dând dublu-click pe iconița lor, adică programele pe care le folosiți zilnic, de îndată ce folosiți calculatorul, sau care nu-și au rostul dacă nu rulează continuu (ex: Antivirusul, Firewall-ul, etc.).

Download OoLauncher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.