Program de facut screenshot-uri automate la un anumit interval de timp

La calculatorul vostru au acces mai multe persoane? Vreți să le spionați (în imagini) activitatea pe desktop? Vreți să deveniți un mic James Bond? Răspunsul la aceste întrebări poate fi dat foarte simplu prin instalarea programului Automatically Take Screenshots.

Dar să nu ne lăsăm pradă doar acestui „spionaj” casnic! Programul poate fi util și pentru a realiza o prezentare în imagini a unui tutorial, prin capturarea desktop-ului la intervale de timp bine determinate. Apoi, din setul de imagini vor fi alese doar cele edificatoare. Destul de util, nu?!

program de facut automat screenshot-uri la un anumit interval de timp

Interfața programului este foarte simplă, sugestivă. Pur și simplu specificați locația unde trebuiesc salvate capturile de ecran, intervalul la care acestea sunt executate și eventual calitatea imaginilor. Faceți un test pentru a vă convinge executând Take screenshot now (Test), apoi cu un singur click pe butonul Start Capture, lăsați programul să facă restul!

Alte opțiuni în afară de cele afișate în interfața sa, programul Automatically Take Screenshots nu are, dar nici nu sunt necesare. Astfel, aveți posibilitatea de a rula programul odată cu sistemul de operare și tipul de rulare, invizibil sau în zona de notificare.

În privința consumului de resurse, nu trebuie să vă faceți probleme! La cei 7-8MB RAM consum, consider că este destul de decent scopului propus. Automatically Take Screenshots poate fi rulat în toate versiunile Windows.

Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.