Program de micşorat poze

Microsoft a pus la dispoziția utilizatorilor sistemului de operare Windows, ImageResizer; un program de micșorat poze gratuit. Pentru Windows 7 nu s-a mai obosit… sau poate a crezut că nu e necesară o astfel de funcție… Dar nu mai contează motivul atât timp cât noi, utilizatorii unui sistem de operare superior a XP, va trebui să apelăm la aplicații terțe pentru a dispune de această caracteristică.

O astfel de aplicație este Image Resizer for Windows; o clonă fidelă a utilitarului original care, la fel ca el, adaugă în meniul contextual o opțiune nouă care ne permite să realizăm micșorarea —redimensionarea— pozei selectate în doar câteva secunde:

1-program_de_micsorat_poze

Foarte simplu, nu ? Și mai mult de atât, după cum puteți observa în imaginea de mai jos, putem opta pentru una din dimensiunile presetate sau selecta caseta „Custom” (vizibilă după apăsarea butonului „Advanced„) pentru a alege dimensiunile dorite de noi:

2-program_de_micsorat_poze_image_resizer

Și uite cum prin simpla instalare a unui program gratuit vom dispune de cea mai rapidă modalitate de micșorare a pozelor în orice sistem de operare Windows.

Merită amintit că aplicația dispune de două versiuni; una pentru sistemele de 32 biți și alta pentru cele de 64.

Download Image Resizer pentru Windows 7

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.