Program de optimizare

Funcționarea calculatorului în parametri optimi presupune o verificare și optimizare a funcționării componentelor sale. Găsim pe Internet o mulțime de programe care ne pot fi de folos în scopul propus, cu diverse caracteristici, mai mult sau mai puțin avansate.

Rizone’s Power Tools este un asemenea program, scopul principal al acestuia fiind optimizarea a trei componente principale ale calculatorului, anume hard disk-ul, memoria RAM și registrul Windows.

Program de optimizare Rizone Power Tools

Pentru eficiență și rapiditate, fiecare componentă are comanda sa de optimizare la vedere. Pentru verificarea și optimizarea hard disk-ului, o listă dropdown vă stă la dispoziție, din care va trebui să selectați acțiunea dorită.

Optiuni Rizone Power Tools

De asemenea, destul de util este și panoul cu diverse utilitare Windows, la care se poate apela fără a mai fi necesară căutarea lor în diverse locații ascunse.

Programul are o mulțime de opțiuni pe care vă las să le descoperiți singuri, fiind destul de multe, nu le pot aborda din lipsă de spațiu și timp. Vă recomand crearea unui punct de restaurare înainte de efectuarea optimizărilor accesând tab-ul Maintenance.

Nu trebuie uitat modulul Antivirus Scanners, care oferă posibilitatea scanării online a conținutului suspicios că ar fi fost infectat de malware.

Link | Download Rizone’s Power Tools

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.