Program de optimizat Windows 7: Systerac Tools 4 For Windows 7

Asemănător din foarte multe aspecte cu programele avansate de optimizare și mentenanță a sistemelor de operare Windows precum TuneUp sau Glary Utilities, Systerac Tools vine în ajutorul nostru cu zece instrumente dedicate revitalizării Windows-ului.

Program de optimizat Windows 7

După cum puteți deduce și din imaginea de mai sus, cu Systerac Tools putem curăță HDD-ul de fișierele temporare, optimiza memoria RAM, curăța regiștrii, defragmenta HDD-ul, curăța lista aplicațiilor ce pornesc odată cu sistemul de operare, crea o copie de siguranță a regiștrilor, personaliza aspectul și comportamentul Windows-ului, programa realizarea anumitor sarcini și cunoaște componentele hardware ale calculatorului.

Systerac Tools este disponibil în două versiuni, una gratuită (Standard version) și alta de plată (Premium version), care spre diferență de prima include un modul de Auto-optimizare, funcție de realizare simultană a mai multor procese de optimizare și mentenanță  (1-Click WindowsCare), etc.

Download Systerac Tools

Un comentariu

  1. De ceva timp folosesc Advanced System Care 5 si sunt multumit de felul in care isi face treaba.Intra tot in aceasta categorie,fiind o suita de intretinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.