Program de ajustare a setărilor Windows-ului

XdN Tweaker este un program de ajustare a setărilor Windows-ului care integrează cele mai importante funcții disponibile în TweakNow Powerpack și EnhanceMySe7en devenind în acest fel soluția perfectă pentru toți cei care evită editarea și/sau ajustarea manuală a regiștrilor, serviciilor și componentelor software ale sistemelor de operare Windows.

XdN Tweaker

Bineînțeles că utilizarea sa de către utilizatorii începător nu este recomandată fără a realiza înainte o copie de siguranță completă a sistemului și cu atât mai puțin le-o recomand celor care dețin cunoștințe insuficiente de limba engleză pentru a înțelege acțiunile realizate de opțiunile existente.

Din punct de vedere al compatibilității nu cred că este cazul să ne facem griji și spun asta deoarece XdN Tweaker poate fi rulat pe toate sistemele de operare Windows actuale, de 32 și respectiv, 64 de biți.

Download XdN Tweaker

8 Comentarii

  1. Am si eu niste intrebari care nu tin neaparat de titlu, in cele din urma ce ne recomandati pentu un pc care il folosim acasa ce antivirus (cel de la windows mege folosit doar daca ai licenta…majoritatea folosim un windows ”furat”), firewall (daca este necesar sau folosin windows defender), program de ”curatat”/optimizat/ajustat, ce player , ce codec pack, ce explorer. Daca procesorl meu este pe 64-bit e mai bun un windows de 64 instalat sau 84? Si daca puteti sa imi recomandati un cooler pentru procesor, socket 775 (pret mediu si sa fie fff silentios) sper ca nu va suparati pentru intrebari, multumesc.

  2. In functie de ce specificatii are sistemul tau iti poti alege si un antivirus pe masura.
    La randul meu iti recomand Norton Internet Security.Asta tine strict de performantele sistemului tau cat si de preferintele ori bugetul tau.Free nu inseamna mai slab,mai rau,mai putin protejat,vulnerabil esti intodeauna cu si fara un antivirus.
    Poti incerca si ceva nou daca nu doresti sa stai cu grija unui antivirus ori a unei licente pentru un sistem de operare.
    Spre exemplu https://www.programecalculator.ro/ce-poti-face-cu-ubuntu-video/ .

  3. Beni eu folosesc Avast free si sunt foarte multumit de el mi-a detectat cativa virusi printre care 2 trojani mi-a curatat tot si laptop-ul merge ca in vis. Asa ca eu iti recomand Avast si daca vrei neaparat platit iati Norton

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.