Program de spart parole

Elcomsoft Distributed Password Recovery este din punctul meu de vedere cel mai bun program de spart / recuperat parolele pierdute ce protejează documente, rețele wireless, conturi pe diverse site-uri, etc.

Iată o listă cu câteva dintre tipurile de documente a căror parola o poți afla cu ajutorul acestui program:

  • Documente Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Project 2007 / 2010 (.DOCX, .XLSX, .PPTX, .MSPX), Microsoft Word, Excel, PowerPoint XP / 2003 (.DOC, .XLS, .PPT), Microsoft Word y Excel 97 / 2000 (.DOC, .XLS).

1-program_de_spart_parole

ElcomSoft Distributed Password Recovery este ajutorul perfect atât atunci când uităm parola documentelor și / fișierelor, cât și în situațiile care nu ne mai amintim parola de acces la unul din site-urile pe care le vizităm frecvent, la contul de email, la rețeaua Wi-Fi, la clientul de messagerie (Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger, etc).

N-am să intru în detalii referitoare la folosirea sa deoarece asta ar însemna să scriu câteva zile în sir fără oprire și ar fi inutil să fac asta atât timp cât în YouTube găsiți câteva video-tutoriale excepționale care vă pot îndruma în acest sens.

Download E.S.D.P.R

24 Comentarii

  1. problema e ca parola la mesenger nu merge sparta nu a reusit nimeni sa sparga parola ….si cine zice ca da sa imi sparga si parola la mea de la mess id meu este mihai_dani17 :)))) astept…

  2. Bai ce sa zic eu nu stiu daca poti sparge parola la mess da eu stiu ca un baiat mi-a luat id de mes si a aschimbat parola ca am vbit cu iel depe alt  id si nu a vrut sa spuna cum si eu nici macar nu il cunosc -……..acuma zi tu merge sa spargi parole sau nu ???????????

  3. salut ,am si eu o problema cu un laptop l-am cumparat acum 5 luni si nu l-am folosit mai deloc (nu am intrat pe net cu el )doar am vazut niste pose si cateva cd ,acum mi-am cumparat un modem si am intrat pe internet,pana aici merge ,am instalat skype ca sa pot vb acasa si am incercat sa instalez si messenger ,se descarca si se instaleaza cam 80 la suta si dupa asta imi da eroare ,am incercat de mai multe ori ,si toto nu a mers ,am dezactivat si antivirusul pt cateva minute si tot la fel ,ma poate ajuta cine cu vro idee ,multumesc

    • dai clic dreapta pe my cmputer -manage-service and aplications-service-si ai acolo messenger,dublu clic pe el si dai la startup type,automatic
      sper sa functioneze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *