Program de spart parole

Căutând un program de spart parole pentru a afla parola unei arhive zip descărcate de pe Internet, mi-am amintit de Elcomsoft Distributed Password Recovery, program pe care îl mai folosisem în trecut, cu succes, la operații similare într-o oarecare măsură.

program de spart parole - Elcomsoft DPR

Cu Elcomsoft Distributed Password Recovery pot fi aflate parolele ce restricționează accesul la arhive .ZIP și .RAR, la documente Microsoft Office (.DOC, .DOCX, .XLSX, .PPTX, .MSPX, .ACCDB, .ONE) și OpenOffice (.ODT, .OTT, .ODS, .OTS, .SXC, .STC, .STI .SXW, .STW) și baze de date Microsoft SQL, precum și parole TrueCrypt și BitLocker, printre altele.

elcomsoft agents

Când parola nu poate fi recuperată prin exploatarea vulnerabilităților cunoscute ale softului cu care a fost criptat respectivul fișier sau document, programul face uz de dicționarele de cuvinte și forța brută pentru a o afla, utilizând în acest scop toată capacitatea de procesare a computerului, inclusiv accelerarea hardware GPU (Nvidia & AMD).

Deși nu este genul de program pe care veți intui cum să-l folosiți, acesta vine însoțit de un amplu manual accesibil din meniul Help sau prin apăsarea tastei F1, iar pe YouTube nu duce lipsă de tutoriale video ce vă vor ghida pas cu pas spre atingerea. Iată un exemplu:

Nu este gratuit, însă dacă nu vă îndeletniciți cu spargerea parolelor, pentru uz personal vă va fi suficientă versiunea trial pe care o puteți obține de aici fără nici un fel de cost. Elcomsoft Distributed Password Recovery este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, inclusiv Windows 98 și Windows 10.

29 Comentarii

 1. problema e ca parola la mesenger nu merge sparta nu a reusit nimeni sa sparga parola ….si cine zice ca da sa imi sparga si parola la mea de la mess id meu este mihai_dani17 :)))) astept…

 2. Bai ce sa zic eu nu stiu daca poti sparge parola la mess da eu stiu ca un baiat mi-a luat id de mes si a aschimbat parola ca am vbit cu iel depe alt  id si nu a vrut sa spuna cum si eu nici macar nu il cunosc -……..acuma zi tu merge sa spargi parole sau nu ???????????

  1. Daca cunosti foarte persoana caruia vrei sai aflii parola poti foarte usor: dai raspunsul la intrebarile secrete sau incerci parole tip: adidas, nike, (nume de masini care-i plac, etc). Da, se poate sparge parola.

 3. salut ,am si eu o problema cu un laptop l-am cumparat acum 5 luni si nu l-am folosit mai deloc (nu am intrat pe net cu el )doar am vazut niste pose si cateva cd ,acum mi-am cumparat un modem si am intrat pe internet,pana aici merge ,am instalat skype ca sa pot vb acasa si am incercat sa instalez si messenger ,se descarca si se instaleaza cam 80 la suta si dupa asta imi da eroare ,am incercat de mai multe ori ,si toto nu a mers ,am dezactivat si antivirusul pt cateva minute si tot la fel ,ma poate ajuta cine cu vro idee ,multumesc

  1. dai clic dreapta pe my cmputer -manage-service and aplications-service-si ai acolo messenger,dublu clic pe el si dai la startup type,automatic
   sper sa functioneze

  1. Ai posibilități de recuperare. Există o opțiune „Forgot your password?”…dai click și urmezi pașii în continuare.

 4. Buna seara! Am blocat o adresa de email ( un contact), dar vreau sa il recuperez si nu stiu daca se mai poate si cum? Ma puteti ajuta? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.