Pornește calculatorul mai rapid cu Boot Snooze

Orice utilizator dorește ca propriul calculatorboot-eze într-un timp cât mai scurt. Sunt diverse trucuri și programe care ne pot fi de folos în realizarea acestui lucru. Un mic program gratuit și portabil, Boot Snooze, ne poate ajuta să îmbunătățim acest parametru.

porneste calculatorul mai rapid

Interfața programului este cât se poate de simplă, adresându-se în special utilizatorilor neexperimentați. Singurele opțiuni sunt expuse în interfață, oferind posibilitatea de auto-login în cazul în care aveți parola pusă pe contul de utilizator, întârzierea înainte și după repornirea sistemului, precum și cele două metode de repornire, cu trecerea în modul Hibernate, sau Standby (Sleep).

La selectarea uneia dintre cele două opțiuni, Boot Snooze va începe cronometrarea în funcție de timpul de întârziere ales, dându-vă astfel posibilitatea de a anula acțiunea.

anulare Boot Snooze

În acest mod, calculatorul va porni mai rapid decât dacă veți acționa unul din modurile Hibernate sau Sleep, în mod tradițional. Boot Snooze este compatibil cu toate versiunile de Windows, indiferent de arhitectura sa.

Download Boot Snooze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.