Program de taiat MP3

De multa vreme aveam de gand sa va vorbesc despre acest program de taiat MP3 insa am tot amanat momentul din motive pe care nici eu nu le stiu. In ciuda faptului ca am publicat deja un articol si un tutorial despre utilizarea unui program de taiat melodii care poate fi folosit fara nici o problema la taierea fisierelor MP3, vad ca foarte multe persoane continua sa-mi scrie si sa-mi ceara „un program de taiat MP3„. Ok, pentru ei si pentru cei care cauta acelasi lucru, voi vorbi in continuare despre mp3DirectCut.

1-Program-de-taiat-MP3Un program de taiat MP3 mai simplu decat acesta e imposibil sa gasim oricant de mult am cauta. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, aspectul sau lasa oarecum de dorit insa asta nu conteaza atat timp cat in prima sa fereastra dispunem de butoanele necesare cu care putem taia portiuni din MP3-ul dori, previzualiza pista audio sau realiza inregistrari, nu ?!? O alta caracteristica interesanta a acestui program de taiat mp3 o constituie si functia ce ne permite sa adaugam efecte Fade IN si Fade OUT bucatii extrase, carora, in functie de preferinte, le putem stabili o durata masurabila in secunde.

mp3DirectCut este un program de taiat mp3 gratuit, compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7. Este capabil sa functioneze in orice calculator care dispune de un procesor superior a 300 MHz, si o cantitate de memorie RAM superioara a 64 MB. Pe langa asta, in calculatorul in care va fi utilizat va trebui sa aveti instalat codecul mp3 ACM  (prezent in XP, Vista si Windows 7); iar daca doriti sa realizati inregistrari cu el, va trebui sa dispuneti de  encoder-ul ACM sau Lame Encoder DLL.

Bineinteles ca in cazul in care nu sunteti convinsi de capacitatile acestui program de taiat MP3, puteti oricand proba Audacity; program a carui descriere si tutorial de utilizare le gasiti aici. Pentru a descarca gratis mp3DirectCut, utilizati acest link.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.