Program gratuit de inregistrat vocea

Free Sound Recorder este un program gratuit de înregistrat vocea cu care, logic, poți înregistra tot ceea ce vorbești la microfonul calculatorului; că altfel n-ar mai fi program de înregistrat vocea.

Interfața programului găzduiește atât butonul de inițiere a înregistrării, cât și butoanele cu care putem întrerupe înregistrarea temporar (Pauză), opri sesiunea de înregistrare (Stop), afișa lista înregistrărilor, accesa setările mixerului audio a sistemului pentru a selecta sursa audio de la care se va realiza înregistrarea, ascunde opțiunile avansate, selecta proprietățile înregistrării (formatul în care va fi salvat fișierul audio rezultat în urma înregistrării), programa realizarea unei înregistrări, alocarea unei taste sau a unei combinații de taste pentru a porni sau opri înregistrarea, etc.

program de înregistrat vocea

În ciuda numărului mare de opțiuni de configurare, programul Free Sound Recorder este gratuit și compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows. Interfața sa, după cum puteți observa și în captura ecran de mai sus, este simplă și intuitivă și prin urmare, pentru a-l putea utiliza nu veți avea nevoie de ajutor și nici nu veți simți lipsa unor instrucțiuni de utilizare.

Înregistrările realizate cu Free Sound Recorder, dacă nu vom modifica setările implicite, vor fi salvate în biblioteca Documents, în format MP3, Stereo, la 192kbps, și vor putea fi redate în orice player audio care compatibil cu acest format de fișiere audio.

Download Free Sound Recorder

Multimedia

6 Comentarii

 1. Cum descarc de pe telefon inregistrarea de voce (si am vreo 47 de inregistrari…deci ma intereseaza si ca timp minim..)pe calculator?Nu am cablu USB la telefon SAMSUNG cu taste….astept urgent un raspuns, daca e posibil.Multumesc!

  • Angi,daca nu ai un cablu de date pentru a conecta telefonul cu respectivul computer nu iti ramane la dispozitie decat varianta cu un cititor de carduri(card reader) fiind conditionata de faptul ca trebuie sa muti fisierele audio din memoria telefonului in memoria cardului de memorie,asta daca telefonul suporta adaugarea unui card de memorie.
   Mutarea datelor din telefon in computer este influentata de marimea fisierelor audio,durata poate varia de la 5-10 minute pana la 20-30 de minute in functie de performantele oferite de cardul de memorie atat la scriere cat si citire,performantele oferite de hard disk etc…
   Nu este o durata specificata anume totul tinand de factorii prezentati mai sus si nu numai.
   Daca nu ai cablu varianta cea mai buna este cu un cititor de carduri,daca ai posibilitatea sa adaugi unul iar daca nici asta nu se poate te intorci iar la varianta initiala,cea cu un cablu de date ori transferul prin alte metode de conectivitate oferite de telefonul respectiv.
   Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.