Program de vazut filme pe calculator

Ce e mai relaxant dupa o zi de munca decat vizionarea unui film suficient de bun pentru a-ti distrage atentia pret de cateva minute si sa te infiltreze intr-o lume noua plina de aventura ?!? Da, si mie, la fel ca si tie, imi place sa ma asez in fata calculatorului cu o mana de alune si o bericica rece pentru a viziona acel film nemaipomenit despre care toata lumea vorbeste.

OK! Avem filmul, avem calculatorul, oare ne mai trebuie ceva?!? Ah, da, un program cu care sa putem reda filmul.

VLC Media Player

program de vazut filme pe calculator

Cateva milioane de persoane afirma ca VLC este cel mai bun program de vazut filme, si eu personal, cred ca asta se datoreaza interfetei simple a acestuia, a calitatii cu care acesta reda fisierele video si a faptului ca este gratuit si compatibil cu toate sistemele de operare Windows, Mac OS X si Linux.

In plus, programul poate reda o multime de tipuri de fisiere multimedia: MPEG-2, MPEG-4, H.264, DivX, MPEG-1, mp3, ogg, aac, etc. Asta vrea sa spuna ca nu mai esti nevoit sa cauti pachete cu codecuri pentru a te bucura de colectia ta de filme.

VLC Media Player iti ofera posibilitatea de a incarca subtitrarile fara de care, probabil nu ai fi capabil sa intelegi de ce eroul filmului ii bate pe ceilalti. Ti-am spus ca e gratuit? Da! Ti-am spus ceva mai devreme, asa ca, nu mai ramane nimic altceva de spus decat ca te invit sa-l descarci folosind linkul pozitionat la sfarsitul acestui articol, si sa te bucuri de filmul acela pe care nu l-ai putut vedea si care te-a facut sa ajungi aici, in cautarea unui program de vazut filme pe calculator.

Download VLC Media Player

2 Comentarii

  1. daca instalez ultima versiune de vlc + klite codec full fara player-ul inclus in acesta o sa fie de ajuns pentru a vedea majoritatea formatelor de video?Si daca tot are si vlc unele codecuri incluse care ar trebui debifate la instalarea klite-ului pentru economie de spatiu pe disc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.