Program pentru curatat calculatorul

CCleaner este programul de curățat calculatorul care rămâne în topul preferințelor utilizatorilor când este vorba de ștergerea fișierelor temporare generate de programe și sistemului de operare. Mai mult, are integrat un modul de curățare a registrului Windows de intrările invalide. Interfață grafică CCleaner nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului, rămânând la fel de simplă și intuitivă, apreciată mai ales de începători. Butonul Analyze permite analiza fișierelor temporare ale sistemului de operare, cât și ale browser-elor și ale altor programe suportate.

program de curatat calculatorul CCleaner

După analizarea făcută, rezultatul va fi afișat în partea dreaptă, neavând altceva de făcut decât să eliminăm conținutul temporar, Run Cleaner. Programul va executa o curățare selectivă, inteligentă, în sensul că va păstra cookie-urile de logare din browser-e.

Compartimentul de curățare a registrului Windows, se evidențiază prin caracteristici avansate de eliminare a intrărilor neutilizate și vechi, inclusiv extensii de fișiere, dll-uri partajate, comenzile rapide invalide, etc. După scanarea registrului, operațiune realizată prin apăsarea butonului Scan for Issues, bineînțeles urmează eliminarea problemelor cu un click pe Fix selected issues. Înainte de ștergerea acestora, CCleaner vă va cere permisiunea de a crea un backup al registrului, ceea ce este o idee bună.

Scanarea si curatarea Windows Registry cu CCleaner

Compartimentul Tools oferă un pachet de unelte utile ca: dezinstalator de programe, manager al programelor care rulează în startup, căutător de fișiere, punctele de restaurare create de CCleaner, precum și Drive Wipe care oferă posibilitatea ștergerii complete a spațiului liber, sau a întregului hard disk. Recomand precauție, opțiunea de ștergere a întregului hard disk, va elimina complet conținutul fără posibilitatea de recuperare.

O nouă caracterisitică CCleaner este un mic editor al intrărilor din meniul contextual, oferind astfel posibilitatea de a descongestiona acest meniu, eliminând intrările nedorite.

Curatarea meniului contextual cu CCleaner

CCleaner este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, având suport nativ și pentru sistemele pe 64-bit. CCleaner dispune de două versiuni, instalabilă și portabilă.

Download CCleaner

3 Comentarii

  1. am incercat C C Cleaner am facut tot ce se spune aici dar cudat in prima seara am fot multumit .. imi eliberase cam 4 GB din partitia C .. totul bun si frumos ,, dar cand ma trezesc a 2 zi instalem un mic program de ..web I Spy ,, cand ma aveartizeza sistemul ca nu mai am spatiu ..=)) era decat 1 mb liber in C .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.