Program de văzut filme cu posibilități de streaming în rețea

Dacă v-ați plictisit de vechiul player media instalat în calculator, sau sunteți dornici de a experimenta noutăți, atunci este timpul să încercați noul Starbuck’s FreePlayer. Bazat pe platforma MPlayer, este gratuit, open-source și reușește să facă o bună impresie prin funcționalitatea sa, simplitate și ușurința de utilizare. Acestea ar putea constitui principalele motive ce îl pot situa pe lista media player-elor consacrate.

1-Starbuck's FreePlayer-interfata-principala

Starbuck’s FreePlayer este capabil să redea atât fișiere audio, cât și video, acoperind o gamă largă de formate. Posibilitatea redării DVD/Blu-ray, inclusiv a conținutului video în format ISO, sunt alte atuuri pentru utilizarea sa.

Potrivit posibilităților de redare, gama formatelor video este pe măsură: Xvid/DivX, H.264, MKV, WebM, MPEG-2, FLV, MP4, WMV, AC3, AVI, MPEG/VOB, ASF/WMA/WMV, RM, QT/MOV/MP4, Ogg/OGM, MKV, VIVO, FLI, etc, iar audio: A52, AAC, AC3, AIFF, APE, WMA, WV,OGA, MP1-3 și lista poate continua.

În afară de cele menționate mai sus, Starbuck’s FreePlayer poate reda foldere cu conținut video, cât și conținut media de pe Youtube, Dailymotion, Music Addict, etc. Media player-ul are integrat un browser video, cu ajutorul căruia puteți să căutați conținut în funcție de artist, album, etc. Opțiunea o veți găsi în tab-ul File, Show video web browser. Lista site-urilor suportate este cu adevărat impresionantă.

2-Starbuck's FreePlayer-browser-video-cautare

De asemenea, la deschiderea browser-ului video, va fi detectat automat conținutul clipboard. Dacă ați copiat un URL de pe un portal audio-video suportat, veți fi invitat să-l vizionați în player. Nu lipsește suportul pentru subtitrări în diverse formate, subtitrări ce vor fi încărcate automat, dacă este cazul.

3-Starbuck's FreePlayer-adaugare-subtitrari

Cât despre opțiunile de configurare ale player-ului, nu prezintă mare importanță, cele implicite fiind optime. Doar dacă doriți să schimbați stilul, mărimea și culoarea fonturilor, în funcție de preferințe. Dacă v-am convins în legătură cu Starbuck’s FreePlayer, rămâne de văzut, dar merită încercat, având și versiuni pentru Linux și Mac OS X.

Download

2 Comentarii

    1. Dani, deși au multe asemănări, vorbim de aplicații diferite. Kmplayer permite alegerea limbii de afișarea în limba romana, în setări, potplayer nu. Și da, ai dreptate, se poate traduce, doar că de moment dezvoltatorii săi au decis să nu o facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.