Descarcă automat subtitrările filmelor redate cu VLC Media Player

La redarea unui film într-o limbă străină, cred că oricine își dorește și subtitrarea acestuia, cu atât mai mult cu cât nu cunoaște la perfecție limba străină respectivă. Nu toate media player-ele au caracteristica de descărcare automată a subtitrărilor, însă în unele, VLC Media Player de exemplu, aceasta poate fi implementată instalând o extensie.

Descarca automat subtitrarile in VLC Media Player

Pentru ca VLC Media Player să descarce automat subtitrările filmelor redate, închideți programul, apoi descărcați și extrageți în C » Users » numeutilizator » AppData » Roaming » lua » extensions, extensia vlsub, a cărui link de download îl găsiți la sfârșitul acestei postări (desigur, „numeutilizator” reprezintă numele utilizatorului cu care vă logați în Windows).

După instalarea extensiei, porniți VLC Media Player, accesați fila View, apoi selectați VLsub. Din lista cu limba subtitrării selectați limba română, apoi click pe Search by name, iar din lista cu subtitrările găsite selectați una, sau mai multe. Dați click pe Download selection pentru a descărca subtitrarea aleasă. Automat, aceasta va fi încărcată în filmul respectiv.

Singurul neajuns al acestui mod de descărcare a subtitrărilor, este că de fiecare dată va trebui să selectați limba română în lista respectivă. Dacă nu vă descurcați cu crearea folderului așa cum am arătat mai sus, tot pe pagina de download veți găsi un fișier .BAT sub forma unei arhive. Executați fișierul .BAT, se va deschide o fereastră CMD, unde va trebui specificat modul de instalare: pentru toți utilizatorii tastați litera „c„, sau dacă doriți să instalați extensia doar pentru utilizatorul curent, apăsați litera „a„.

Download vlsub

6 Comentarii

  1. Asta este unul din motivele pentru care folosesc BSPlayer. Ar mai fi si faptul ca la mine reda mai bine BSPlayer filmele Blueray si HD decat VLC si tot la VLC subtitrarea nu ai cum s-o pui jos pe banda neagra a filmului, indifirent de ce setari ai incerca sa-i faci. La codecuri o fi mai bun, poate ca reda mai multe formate, dar la ce folos atata timp cat nici la BSPlayer nu am avut probleme pana acum cu redarea vreunui format ?!?

  2. Am incercat cu fisierul bat, se instaleaza dar nu apare la view, am incercat sa creez folderul lua si extensions si sa copiez fisierul lua acolo dar tot nu apare .Oare ce problema sa aiba , am windows 7 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.