Un înlocuitor îmbunătățit pentru Windows (File) Explorer: FileMind

Deși cu toții suntem familiarizați cu Windows Explorer (File Explorer în Windows 8), exploratorul de fișiere implicit al sistemului de operare Windows, vă propun să testați și FileMind, un program gratuit aflat încă în fază beta și care, pe lângă caracteristica principală, oferă o căutare instant a diferitelor elemente în calculator. Interfața sa este deosebit de simplă, fără opțiuni (deocamdată), permite navigarea în calculator în mod asemănător cu cea realizată prin Windows Explorer.

FileMind Explorator de fisiere

Accesul la fiecare partiție se face foarte simplu printr-un click pe pictograma respectivă, afișând întregul conținut în partea de jos. De asemenea, accesul la desktop și la documentele personale se poate face foarte rapid. În bara de căutare nu aveți nevoie decât să introduceți câteva litere ale unui cuvânt cheie, aceasta fiind completat automat, etalând o listă cu toate elementele care se potrivesc căutării, FileMind funcționând asemenea unui motor de căutare instant.

cautare fisiere cu FileMind

Pentru a facilita și mai mult activitatea, FileMind oferă posibilitatea de a marca locațiile importante prin editarea de bookmark-uri la fel ca într-un browser. Noile locații marcate în acest mod se vor adăuga în bara specială, lângă cele deja existente, Desktop și Documents.

Așa cum am precizat la începutul articolului, FileMind este în fază beta, dezvoltatorul invitând-ne să aducem îmbunătățiri programului trimițând feedback-ul personal.

Download FileMind

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.